05 January, 2015

Att bjuda in till fest!

Ska du gifta dig? Ha ett dop? Fira en konfirmation? Någon annan rolig festlighet?
Inbjudningskort brukar för många människor vara en väldigt viktig detalj när du ska bjuda in till fest!
Hos Kortdesign.se hittar du både inbjudningskort, banderoller, gästböcker, bröllopsris, ballonger och annat "bra att ha" grejer till festen. Det är bra priser som alla har råd med, även vi som är lite fattiga, haha. Kortdesign har utsetts till "Årets företag" av Hammarö kommun där de finns och det säger ju en hel del om deras engagemang i sitt arbete. :)
Att ha en gästbok vid speciella tillfällen är ju ett minne för livet och något jag själv aldrig har tänkt på. Vilken rolig grej att ha när man blir gammal och tittar tillbaka på såna tillfällen som barnens dop, konfirmation eller ens eget bröllop. Vilken myskänsla att sitta och bläddra i en gästbok och minnas dessa speciella tillfällen. Man kan också hitta inspiration i olika album hos Kortdesign.se och de har mycket fina recensioner från nöjda kunder, det är ju också viktigt när man väljer var man vill skapa och köpa sina inbjudningskort.
Att skapa fina inbjudningskort är ju roligt och hos Kortdesign.se är det smidigt och enkelt att göra det, det finns mängder av olika varianter du kan välja mellan och priserna är som sagt inte skyhöga, helt perfekt!

Obs! Detta är ett reklaminlägg som är sponsrat.

1 comment:

  1. Jag har faktiskt en gästbok till dottern som brukar plockas fram när hon fyller år, och där familj och vänner brukar få skriva en liten hälsning till henne att läsa när hon blir äldre. Tanken är att boken ska följa med henne under hennes liv fram till vuxen ålder, och då hoppas jag att den ska innehålla många fina ord ifrån både vänner, släktingar och familj ifrån både födelsedagar, student och konfirmation och liknade.

    Sen har vi faktiskt en gästbok för vårt event Mammamingel som vi arrangerar, och den är givetvis rosa precis som vår logotype. Där får både våra gäster, utställare och föreläsare chansen att skriva kring sina upplevelser hos oss och det blir som en härlig minnesbok för oss att läsa samtidigt som det är en bok vi kan visa upp och känna oss stolta över.

    Kram Sanna

    ReplyDelete