15 December, 2013

Loppi Blogbag - Gravid och Baby.


Fick hem en suverän blogbag från Loppi förra veckan! Den här heter Gravid och Baby och hade massor av bra och ha grejer till Vera. :)

Den innehöll följande:

En shoppingpåse med rolig text på - Använder ofta shoppingpåsar för att slippa behöva köpa plastpåsar i affären så denna kommer väl till användning. 

En mugg  - Skitfrän utan pip, utan när barnets mun trycker mot muggen så kommer vätskan ur den så att det är som att barnet dricker ur en vanlig mugg. Suverän och Vera har testat den och den fungerar utmärkt!

En nappflaska från Avent - Denna var bara 125 ml så den kommer jag skicka till Carina som väntar barn, jag har dock andra nappflaskor från Avent till Vera, gillar det märket!

Olycksfallskit från Folksam - Fick en sån här i förra blogbagen också och har lagt en i skötväskan och har en hemma, perfekt om det skulle hända något. Det är vanliga plåster, skavsårsplåster, brännskadegel i och lite sånt.

Produkter från Natusan; Zinksalva, Lotion, Olja och Body Wash. Allt det kom väl till pass, då de vi hade hemma började ta slut precis, Natusan är det bästa märket inom babyhudvård tycker jag och har alltid kört med det. :)

Det var även med en rabattkupong på Natusans våtservetter som jag redan använt! 

Tack så jättemycket för denna härliga blogbag!

No comments:

Post a Comment