16 December, 2013

Vera 8 månader och magsjukan.

I fredags blev Vera 8 månader redan. Tiden springer iväg. Som ni märker så hinner jag sällan skriva här i bloggen och jag är ledsen för det. Mitt nyårslöfte kommer bli att skriva minst ett blogginlägg om dagen! Nu är det mycket att planera och lämna julklappar hit och dit, då vi åker till Karlskrona på söndag för att på måndagsmorgonen åka mot Polen och så kommer vi inte hem förrän den 29 december igen. Min kära kusin ska vara lägenhetsvakt, annars hade jag nog inte vågat skriva ut i bloggen och på facebook att vi är iväg, vill inte ha inbrott!

I fredags firade vi in Veras 8 månaders dag med att hon blev magsjuk! :( Hon kräktes hela kvällen och först trodde jag det berodde på att hon hade hittat en snus och suttat på tidigare under dagen, så jag ringde giftinformationen och pratade med dem, symptomen är nämligen kräkningar.. det var ingen fara med det iallafall utan det skulle gå över av sig själv. Hela natten kräktes hon och dagen efter kom det från andra hållet och så har det fortsatt. Hon kräks inte, är sig själv i övrigt och det rinner från henne. Har gett vätskeersättning, men igår vägrade hon dricka något av det. Det känns ju inte som hon får i sig någon vätska eller näring när allt bara kommer ut direkt. :( Ska ringa BVC idag och rådfråga!

Vi var på 8 månaders kontroll där förra veckan och lilla snuttan är nu 73 cm lång och väger 9250 gram! Så himla lång ungen!

Vera kan nu:

- Gå längs med möbler.
- Pratar ännu mer och gör äntligen MAMMA ljud, haha.
- Ta leksaker själv från sin leksakslåda.
- Dansar så fort hon hör musik och sjunger med när man sjunger för henne.

Jaaaa, jag kan inte komma på så mycket mer som är nytt faktiskt sen sist.

Nu ska vi snart åka till stationen och hämta hem Viktor.. väntade en extra dag för jag vet inte hur den där magsjukan smittar.. jag började ha väldigt ont i magen igår och kände mig spyfärdig hela dagen men det hände ingenting och idag har jag fortfarande väldigt ont i magen.. men kanske är något annat?

Hoppas ni har det bra, här kommer lite bilder på Vera från senaste tiden. :)


ÄLSKADE UNGE!

7 comments:

 1. usch för det där med magsjukan :(. hoppas ni slipper den mer nu! kul att åka iväg till polen, hoppas ni får en trevlig resa och jul =).

  charlie och vera håller verkligen samma tempo, haha. brukar vera också säga mamamamaaaa när hon är ledsen? det gör charlie, haha, mammahjärtat smälter lite då ^^.

  hoppas ni får en bra måndag =). kramis

  ReplyDelete
 2. Hejsan!
  I dagens lucka hittar du ett presentkort på 500kr hos happybling! Det är jätte enkelt och snabbt!

  Kram

  ReplyDelete
 3. Stora tjejen =) hon växer fort =)
  Hoppas ni får kul i polen =)
  då får din man sin julkapp när ni kommer hem för jag skickar den här i dagarna =)

  ReplyDelete
 4. Åh stackaren! Krya på henne

  ReplyDelete
 5. Nu är vinnaren av lucka 16 utsedd i min blogg. In och kika om det var du som vann! Om du inte vann denna gång så ligger en ny tävling uppe nu där du kan vinna ett grymt snyggt halsband så missa in det!

  Du får denna kommentar då du deltagit i tävlingen :)

  ReplyDelete
 6. sv; vad kul att du är med och tävlar, lycka till! :)

  ReplyDelete
 7. Vinnaren av Victorias secret body mist är nu utsedd i lucka 22, in och se om det var du som vann :)

  ReplyDelete