09 December, 2013

Buzzador Vanish Fläcktest!

Jag är med i Buzzador där man kan ansöka om att få vara med i kampanjer där man testar produkter eller tjänster och sedan "buzzar" om det i verkligheten och på sociala medier. Denna kampanjen är det Vanish det handlar om! :)

Jag har gjort ett fläcktest och använt vanish för att ta bort fläckarna. Egentligen skulle man få med en vit tygbit men jag hade inte fått det i mitt paket så tog en ljusgrön tygtrasa hemma, gick lika bra bara att fläckarna inte syns lika mycket. 

På före bilden är det fläckar som jag brukar ha problem med som; Kaffe, ersättning, sylt och fett från stekpanna (när jag lagar mat skvätter det på kläderna ibland). Jag lät det torka in ordentligt innan jag började testet.  På efter bilden är resultatet efter att jag först tog Vanish fläckborttagningsspray och gnuggade in lite, lät det vara cirka 10 minuter, sen lade jag den i blöt i varmt vatten och en halv skopa Vanish Pink Pulver ungefär en halvtimme och sen lät jag trasan torka. Resultatet blev ju toppen! :)

Har även testat på kläder och först lagt i blöt med pulver och sen tvättat som vanligt med lite pulver i tvättmedelsfacket på tvättmaskinen och fläckarna har försvunnit! Tummen upp för Vanish!

9 comments:

 1. Låter som ett riktigt bra medel det där :)

  Ville tipsa dig om en tävling inne hos mig som går ut idag:
  http://mammansandra.blogg.se/2013/december/tavling-om-pino-paket.html
  Hoppas att du vill vara med och ha en kanon bra dag!!!

  ReplyDelete
 2. sv; vad kul att du är med och tävlar, lycka till! :)

  ReplyDelete
 3. åh jag fick ett mail om att gå med där! Verkar det som en bra sida?

  ReplyDelete
 4. Nu är vinnaren av lucka 10 utsedd. In och se om det var du som vann presentkortet :)

  Om du inte vann denna gång så finns det redan nu en ny tävling uppe, idag kan du vinna en body mist från Victorias Secret!!

  ReplyDelete
 5. Delta gärna i min bloggtävling där du kan vinna ett presentkort på BeccaDesign

  ReplyDelete
 6. häftigt att det fugnerade så bra :D

  ReplyDelete
 7. Nu är vinnaren av VS Body Mist presenterad, in och kika om det var du som vann!! Om inte så dyker det upp fler grymma tävlingar framöver!

  Du får denna kommentar då du varit med och tävlat :)

  ReplyDelete
 8. Hejsan!
  Jag har just nu en julkalender i min blogg och i dagens lucka kan du vinna ett tandblekningskit. Det är snabbt och enkelt att delta, endast ett få sekunder!

  Kram

  ReplyDelete
 9. sv; vad kul att du är med och tävlar, lycka till! :)

  ReplyDelete