03 November, 2013

Recension - Underkläder Online hos Averie - Ljusrosa och Vit BH.

Jag har fått hem produkter från Averie där du hittar jättefina underkläder till bra priser. Just nu har de en grym REA också, så passa på att shoppa underkläder till otroliga priser! :)

 Jag älskar det lyxiga pappret man får hem underkläderna i, så himla fint! :)

Jag har testat Svart pyjamas överdel, Ljusrosa bygel-bh i spets och Vit bygel-bh i spets!

Jag kommer recensera behåarna i detta inlägg och pyjamasöverdelen lite senare i veckan då jag vill hinna testa den lite mer!Dessa behåar tenderar att vara lite mindre i kuporna, så jag fick hem storlek 85E i den ljusrosa och 85D i den vita för att se vilken som passade mig bäst. Numera när jag gått ner i mått så tror jag faktiskt att jag har 80 runt och inte 85 för jag fick knäppa dem på den innersta haken för att de inte skulle sitta för löst, vilket känns kanon såklart! :) Förut har jag fått ha 85 på den yttersta haken!

Den som passade mig bäst i kupa var den ljusrosa, alltså storlek 85E, inte för att den vita gör ont eller någonting att ha på sig men den sitter lite tajtare runt kuporna. Så om man ska köpa dessa bör man välja en kupstorlek större än sin normala. Nu under rean kostar de bara 60 kronor!

Så här står det om dem hos Averie:
Med mjuka linjer och söt gulddetalj har du en vacker ovadderad bygel behå som framhäver bysten och ger ett komfortabelt stöd. Behån pryds i bakre delen av spetsen, vilket ger ett sexigt intryck.

Mina tankar om produkterna:
De är jättefina, jag älskar spets och ovadderat, tycker bara det blir knöligt och bökigt när man har massa vadd i en bh. Det lilla guldhjärtat som hänger i mitten gör att den blir extra fin tycker jag. De sitter jättefint på, tycker faktiskt den sitter finare på än på bilderna på hemsidan, jag upplever inte att den sitter så långt ner över bysten som det visas där, men det kanske är olika beroende på hurdan byst man har! De är sköna och bekväma och ger som det står ett komfortabelt stöd! Detta är behåar som kommer användas flitigt hos mig då jag i övrigt nästan bara har sportbehåar. Maken tyckte de var jättefina med, så ett extra plus där. :)

2 comments:

  1. Det låter som den perfekta vardagslyx en. Jag längtar tills jag når rätt vikt och kan behålla storleken.

    ReplyDelete
  2. ja visst har de vackra underkläder :)). kontaktade du dem efter du sett inne hos mig? :)), jag tycker också de bharna är supersköna!

    ReplyDelete