19 November, 2013

Fortfarande sjuka!

Detta måste vara den segaste förkylning jag någonsin haft. Förut har jag alltid haft tre dagars förkylningar två gånger om året.. men nu är det andra förkylningen som är så här långdragen! :( Vera är snorig fortfarande, men lite piggare.. Krzysztof är sjuk som bara den, men han jobbar ju ändå så inte konstigt att han aldrig blir frisk!!

Jag är bättre åtminstone, alltid något, bara lite snuva kvar och en sprängande huvudvärk som vägrar försvinna.. sömn hade inte varit fel heller. Igår tvättade jag till tolv på natten för att torkskåpet är sönder i tvättstugan IGEN.. de kan ju inte lagat det ordentligt sist när det var sönder? Var inte alls längesen.. så nu är allt skrynkligt och jävligt och jag hade precis strykit (eller hur skriver man?) en påse med tvätt som stått i två veckor.. får se hur lång tid det tar den här gången, avskyr verkligen att stryka!

Ikväll ska jag träna.. får se hur det går nu efter en lat vecka helt utan träning, fast ja, hostan får väl räknas som magträning va? ;) Haha!!

I söndags kom Viktor hit och idag var det dags för dagis för honom. Sjukt jobbigt mest för mig och Vera.. idag hann vi vara hemma en timme innan vi skulle åka och hämta honom igen. Viktor tittade när jag spelade Plants VS. Zombie igår och det första han säger när vi kommer till dagis är: Mamma har ett spel på datorn med zombies som äter hjärnor! Bra där.. nu inväntar jag en socialanmälan från dagis, haha..Om hon nu lyssnade vill säga, de verkar inte lyssna så mycket på barnen där. De hör sällan vad Viktor säger fast han pratar väldigt tydligt och bra.

Jag önskar att jag fick bestämma och kunde byta dagis alltså, idag när jag kom och hämtade honom så var han vrålhungrig för han hade ätit dåligt till lunch.. men alltså om ett barn säger att han är hungrig på dagis och dessutom har ätit dåligt, har de inte en frukt att ge dem då? Att vänta in att föräldern ska hämta och ge mat är väl ändå fel? De vet ju dessutom att vi har en timmes bussresa framför oss med, jag brukar visserligen alltid ha med mig banan, riskakor eller dylikt men just idag hade jag inte det, såklart! Fick stanna på pressbyrån och köpa honom en korv och där var dagen räddad för vilket hemskt humör han var innan han fick mat i magen! Vägrade komma med mig och sprang iväg på dagiset och höll på, så brukar han aldrig göra.. riktigt jobbigt när man har bråttom till bussen. :(

Jag har inte tagit en enda bild de sista dagarna så ni får några bilder på katterna som jag inte lagt upp här!

Zelda och Link är numera värsta polarna, så härligt att se!
3 comments:

  1. Krya på Er!!! och jag hoppas innerligt att du inte blir anmäld,för det är ju för fanken trakasserier!
    Kram

    ReplyDelete
  2. Tråkigt med dagis men på Caspers dagis brukar dom göra så att om ett barn är hungrig då får dom en frukt eller smörgås.

    Stefan är också förkyld men han har haft sin i snart 3 månader =(

    ReplyDelete