24 November, 2013

Det där med sexleksaker och kärlekprodukter.

Jag själv är inte så mycket för just sexleksaker, men det finns många andra som är det, det vet jag! Att det är pinsamt med såna produkter är för de flesta en självklarhet, men inte för mig. Jag skäms inte att prata om sånt eller om jag hade använt mig av det hade jag inte ljugit om det eller blivit generad om någon frågat. Sån är jag, men inte alla. Tur att vi alla är olika, eller hur? :)

Jag gillar roliga underkläder och bodies/dräkter, helst i spets och nät, det gillar maken med så då matchar vi ju rätt bra ihop, eller hur? Vilken tur! ;) Vi försöker alltid få in lite roliga intima stunder i vardagen just för att inte tappa glöden, speciellt när man har fått barn är det viktigt tycker jag, att man inte glömmer bort varandra! Vi alla har ju faktiskt behov av det också för att må bra!

Romantiska stunder är ju också viktigt i ett förhållande, allt handlar ju inte bara om sex och tur är väl det! Jag tycker att rosenblad, ljus och massageolja är något alla borde köpa hem och överraska partnern minst en gång i månaden med något mys! :)

Något nytt jag har funderat på är peruker. Det kan nog vara roligt också, finns mängder av olika färger och sorter att välja mellan ju! Ett romantiskt eller erotiskt spel ska jag också köpa, det tror jag kan vara bra att ha hemma om det någon gång skulle kännas som att man inte ägnat så mycket tid åt varandra på ett tag så kan man plocka fram ett spel! 

Det finns ju mängder av internetbutiker med just sexleksaker, peruker, erotiska spel och kärlekprodukter. Hos Amorspilar.se hittar du allt detta utan något pornografiskt innehåll, vilket det ju faktiskt kan finnas hos en hel del butiker och det vill åtminstone jag helst slippa se när jag letar efter något nytt att överraska maken med. :)

No comments:

Post a Comment