22 January, 2012

Mycket.

Det är mycket som händer. Just nu sitter jag hos Lindha i Kalmar, hon sover lite innan hon börjar jobba klockan nio. Det vräker ner snö utanför och jag är deprimerad för att jag måste gå jättelångt i all snö imorgon, ni som känner mig vet hur mycket jag avskyr snö.

Flytten gick snabbt och smidigt och bra, men sen började krånglet. Viktors pappa och hans familj lät inte mig ha Viktor fastän det var min vecka. Jag lät dom komma och hälsa på i torsdags i tron att dom skulle lämna Viktor till mig men dom tog med honom till Kalmar igen och nu har jag fått sms om att jag inte ska få ha honom min nästa vecka heller. Om jag inte får det så måste jag anmäla honom till socialen för detta går inte, dom har inte en enda anledning att inte låta mig ha Viktor där, dom säger att det är för att flytten gått för snabbt och att dom inte känner Mattias som jag bor hos (som jag känt hela mitt liv). Familjerätten säger till mig att det dom gör är fel och att så länge inte socialen har beslutat något annat så kan han inte neka mig att ta med honom HEM, det är vårt HEM dom förstår inte det och säger att dom kan hjälpa mig med lägenhet i Kalmar osv. Det gör att jag ännu mindre vill flytta tillbaka till Kalmar när det ska vara under TVÅNG. Ska jag inte få bo var jag vill? Där jag trivs och mår bra och där jag vet att mitt barn också kommer trivas? Jag behöver alla tips och råd jag bara kan få om hur jag ska göra.. Familjerätten sade iallafall att jag ska anmäla honom om han nekar mig nästa gång jag ska hämta honom. Så om han gör det så måste jag, fast jag egentligen inte vill, men vad ska jag göra, jag har ju rätt att ha mitt barn!

Imorgon ska jag dit och hälsa på och prata med pappan och se vad han har att säga! Efter det har jag tid hos min terapeut, ska bli tråkigt att få en ny i Karlskrona sen, hon har kommit att stå mig nära. Efter det ska jag jobba 15.15 till 20.30, så ser morgondagen ut!

10 comments:

  1. Det enda du kan göra och ska göra är anmäla, även fast det kanske inte är något du vill men måste man så måste man.

    Lycka till :)

    ReplyDelete
  2. Pappan Anders anderslukas@hotmail.com23:13

    Din son har rätt till båda sina föräldrar. Jag hoppas de löses på bästa sätt.
    Ha en bra vecka!

    ReplyDelete
  3. Hej!

    Nu är vinnaren av en valfri vara från Uffes saker och ting presenterad på bloggen under Vinnare.

    Om du inte vann, så kika in mina andra tävlingar och var gärna med.

    Ha en bra dag!

    Kram Nathalié

    ReplyDelete
  4. hur djupt har ni då? :o

    ReplyDelete
  5. Nu är vinnarna av tandkräm från Brilliant Smile dragna: http://vanitas.blogg.se/2012/january/vinnarna-av-whitening-toothpaste-fran-brilli.html
    Kolla vilka som vann!

    Ha en fin kväll :)

    ReplyDelete
  6. Hej!

    Just nu har jag fyra tävlingar med stor vinstchans i bloggen, ytterligare en kommer upp imorgon, var gärna med!

    Här är den senaste: http://vittellersvart.blogspot.com/2012/01/tavla-om-5-handledsvarmare-fran.html

    Hoppas du får en bra vecka!
    Mvh Anna

    ReplyDelete
  7. Nu är vinnarna dragna i tävlingen om böcker från Pocketförlaget: http://vanitas.blogg.se/2012/january/vinnarna-av-bockerna-fran-pocketforlaget-ar.html
    Kolla vilka som vann :)

    Ha en fin dag! Kram, Anneli

    ReplyDelete
  8. Anonymous00:32

    läst ditt inlägg.. kanske beror på att du umgås med fel person som dom känner att din son inte kan vara där..
    antingen väljer man sitt barn eller så väljer man en person som kanske förstör för en o sitt barn

    ReplyDelete
  9. Anonymous13:19

    Ja.. Det är flera som vet vem fan han är och VAD han gör.. Han är känd i stan som en alkis varför tror du att ingen annan skulle upptäcka det? Hur kan du välja bort din son för en karl?!

    ReplyDelete
  10. S to the ofie13:19

    WORD!

    ReplyDelete