26 January, 2012

Kära anonym.

Fick denna kommentar på mitt förra inlägg:
läst ditt inlägg.. kanske beror på att du umgås med fel person som dom känner att din son inte kan vara där..
antingen väljer man sitt barn eller så väljer man en person som kanske förstör för en o sitt barn.

Nu antar jag att det är någon jag känner IGEN, som inte vågar delge sitt namn, antar också att det är samma person som var anonym och undrade hur det skulle fungera med att jobba i Kalmar och bo i Karlskrona. Varför är du så larvig att du inte kan säga vem du är? Denna kommentar är bara helt efterbliven enligt min åsikt. De känner inte människorna jag bor med och de har ingen anledning i hela världen att behöva känna dem heller, de har varit här och hälsat, räcker inte det? Hur kan någon bestämma vem jag ska umgås med, ska min son aldrig få lära känna nya människor? Ska jag isolera honom med mig och inte träffa någon? Det finns ingen här som förstör för mitt barn. De enda som förstör för mitt barn är de människorna som hindrar mig att träffa honom, har fått träffa honom en kort stund 2 gånger på TRE jävla veckor. Hur fan tror ni att jag och Viktor mår av det? Att se honom gråta för att jag går därifrån, hur förklarar man för en 1,5 åring att jag inte får ha honom för pappa? Det går inte!

Jag är så ledsen och besviken, kan inte finna ord för dessa människor som gör detta mot BÅDE mig OCH Viktor. De säger sig bry sig om Viktor, hur då? Jag behöver svar men det vill dom inte ge mig, för dom har inte EN ENDA JÄVLA vettig anledning till att dom gör så här. Familjerätten i Kalmar verkar "någon" vara god vän med också för han jag pratade med tyckte att jag skulle finna mig i vad dom gör och inte anmäla för det kommer jag ingen vart med och bara göra som dom säger så blir allt bra.. och började prata om Viktors skolgång hur det blir då och att jag då är hemsk som tvingar Viktor att välja mellan mamma och pappa (eftersom man bara får gå i skola på ett ställe nuförtiden). Vad är DET för jävla människa då? Jag ska precis nu ringa familjerätten här i Karlskrona istället och se vad dom säger och sen blir det nog att rådfråga en advokat för detta är FEL. Jag får ont i hjärtat varje gång jag tänker på min son för att jag inte får ha honom hos mig, att jag ska vara övervakad när jag träffar honom. SJUKT!

Orkar inte skriva mer nu men ni kan nog haja att just nu är det kaos i min hjärna.

3 comments:

 1. Iréne11:23

  Båda föräldrarana ha rätt att träffa sina barn.. Familjerätten dem är som dem är tuvärr...

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:04

  Stå på dig, barnets pappa verkar vara ett litet svin. Aldrig att jag skulle kunna vara utan mina barn o aldrig att man skulle göra så mot barnets far heller som han gör mot dig.Man vet ju att man älskar sitt barn mest av allt, så känner väl alla föräldrar så varför ska man låta den ena förälderns hjärta slitas i stycken på det viset? Hoppas allt ordnar sig för er!

  ReplyDelete
 3. Den däe negativa anonym är en med ett tråkigt liv och behöver gotta sig i någons annan sorjer tyvärr.
  Du kan polisanmäla ditt ex ni har delad vårdnad så han kan inte hindra eller neka dig att ha viktor.

  ReplyDelete