13 January, 2012

Svar på tal.

Någon Anonym som antagligen känner mig men inte vågar säga vem det är, varför vet jag inte, eftersom den vet att jobbet är i Kalmar och inte Karlskrona har ställt en fråga: Hur ska du kunna jobba i Kalmar och bo i Karlskrona?

Svar på tal:
Saken är så här att jag jobbar bara vissa dagar och kvällar (de veckorna jag inte har Viktor) och de dagarna kommer jag sova hos Lindha i Kalmar så jag slipper åka fram och tillbaka. Så enkelt är det! :) Inte jättesvårt att få fram lösningar istället för att bara se problem som de flesta verkar göra med min flytt till Karlskrona!

Idag är det underbart väder här i Kalmar, soligt och fint så jag ser fram emot att jag ska gå till valnötsträdet sen och ha möte (medicin uppföljning) sen möta upp min lillasyster som ska hjälpa mig och packa och imorgon flyttar jag. Saknar Viktor en hel del, men ska hämta honom på tisdag, lycka!! :)

Ha en bra dag allihopa och jag kommer blogga mer i framtiden, bara just nu jag inte har så mycket tid. Hoppas ni har förståelse för det!

Hej svejs! :)

11 comments:

 1. Lycka till i tävlingen! Ha en fin helg :)

  ReplyDelete
 2. Jaså, blir det flytt för dig med. Större/mindre?

  Varsego. :)
  Trevlig helg och lycka till med flytten!

  ReplyDelete
 3. Tråkigt att folk ser problem, dom bgorde väl se att du fixar tak över huvudet åt digb och viktor samt att du är vilig att jobba i kalmar fast du inte bor där.
  Men det kan vara den där härligba avensjukan kanske som den personen lider av =)
  Lycka till med allt, önskar att jag kunde hjälpa dig med flytt och allt vad det nu är =) men medela gära mig en ny adress som jag kan skicka saker till sen =)
  kram på er

  ReplyDelete
 4. Bra svar på tal! Man skall se möjligheter istället för problem :)

  ReplyDelete
 5. VECKANS BLOGG drar igång idag!! Var med och tävla! Två vinnare varje vecka!
  Gå in på --> http://www.nattstad.se/Bambis för att vara med & tävla! :)
  Kramar Bambi!

  ReplyDelete
 6. Vinnaren i tävlingen om presentkort är nu utsedd! Kika in på min blogg och se om det var just du som vann :) Om det inte var du så kommer en ny tävlingen upp imorgon med nya chanser att vinna :) Kram!

  ReplyDelete
 7. nu är vinnaren av ett valfritt par örhängen från Cilya publicerad i min blogg, kika in och se om det blev du! :)
  http://martinaolsson.myshowroom.se/12032/vinnaren-av-ett-par-valfria-orhangen-fran-cilya/

  ReplyDelete
 8. nu finns vinnaren av spelet "KÄR-LEK" från RomantiskaPresenter publicerad i min blogg, kika ín och se om det blev du! :)
  http://martinaolsson.myshowroom.se/12110/vinnaren-av-spelet-kar-lek-fran-romantiskapresenter/

  ReplyDelete
 9. Var gärna med och tävla om en valfri Suit of Sweden hos mig: http://vanitas.blogg.se/2012/january/vinn-en-suit-of-sweden-i-valfri-farg.html

  Ha en fin dag!

  ReplyDelete
 10. Tyvärr är det väl så att det alltid finn negativ människor i ens omgivning, du får låta bli att tänka på det och se det positiva istället!

  Hoppas flytten går bra och att du kommer tillbaka till bloggen snart!!

  Mvh

  Fru P

  ReplyDelete
 11. Hejsan nu är tävlingen avslutad, gå in och kolla om det var du som vann :) kram

  ReplyDelete