07 October, 2011

Ur-skogen!

Blev att jag stannade i Orrefors, så ska snart glo på film med lillbrorsan.. The resident blir det nog tror jag! Hoppas den är bra.. =) Imorgon åker jag nog hem iallafall, behöver tvätta och så råkar jag veta att det ligger två filmer från Lovefilm.se i brevlådan, en komedi och en skräck som jag inte minns namnen på just nu, så då har jag något att göra iallafall. =) För städat är det redan.. kanske KANSKE om jag har tur får jag hyra en lägenhet i Oxhagen av en kompis i andrahand ett tag, om Kalmarhem bara tillåter det. Får veta på måndag tror jag det var! Håll tummarna för att dom är snälla, vore skönt för henne att slippa dubbelhyra med! =)

Godnatt!! <3

5 comments:

 1. Anonymous02:05

  Om du nu har dålig ekonomi och småsvårt att hålla koll på densamma borde du absolut inte prenumerera på saker som lovefilm... Lär dimpa ner fakturor med små summor du tappar räkning på.

  Börja tanka istället tills det ordnat upp sig. Om du är rädd för att åka fast för olaglig fildelning kan du lägga <50 spänn på VPN i månaden, sparar du fortfarande på.

  ReplyDelete
 2. Åh, jag är inte med i det och betalar. Jag är testare åt buzzador, så har det gratis nu i två månader! =)

  ReplyDelete
 3. Anonymous15:35

  Missa inte att avsluta när det väl är dags om det ligger på ditt ansvar iaf. Lycka till, följer din blogg för att aldrig tappa en del av den hårda verkligheten som finns. Vill tro att allt ordnar sig för de som förtjänar det. Jag tror du förtjänar det.

  ReplyDelete
 4. håller tummarna för lägenheten!!

  ReplyDelete
 5. Tack för omtanken!! =)

  ReplyDelete