04 July, 2014

Recension: Barnmatsburkar.

Seriöst. Dessa skulle jag ha recenserat för lääääänge sen. Snacka om glömsk.. var helt säker på att jag hade gjort det men hittar inget sånt inlägg och bilderna jag hade tänkt ha med i inlägget ligger kvar på sin plats i min "bloggmapp" på datorn. Helt galet mamma, som Viktor brukar säga! Haha.. :)

Iallafall när Vera började med smakportioner så fick jag chansen att testa barnmatsburkar eller formar är det väl mer från Barnmatsburken en i storlek mindre för smakportioner (rosa) och en i storlek större för matportioner (grön). De ser ut så här:


Och så här ser de ut när de är fyllda med barnmat:
Det är BPA-fria frysformar i silikon som gör det enkelt att få ut maten och enkelt låta tina eller värma upp. Jag har haft stor nytta av de här och har inget negativt att säga om dem. De är enkla att diska ur också och priset är rimligt! :) De finns i MÅNGA olika färger.

På hemsidan finns det också olika recept till respektive ålder från 4 månader upp till över 1 år. Jättebra recept som jag faktiskt använt mig av en del. Jag är inte förtjust i att köpa färdig barnmat, den varken ser ut att vara god eller luktar särskilt gott så har alltid gjort egen. När jag väl varit riktigt lat och köpt en burk så har varken Viktor när han var bebis eller Vera velat äta det så har ändå vart tvungen att göra själv, haha. :)

Tack snälla Barnmatsburken för att vi fick testa dessa och ni mina läsare, kika gärna in på hemsidan för att få mer information, jag rekommenderar dessa starkt!!

No comments:

Post a Comment