23 May, 2014

Besviken på H&M.

Imorse var jag och min vän Lindha på VIP-shopping på H&M. Det stod i inbjudan att när man lämnar in kläder så ska man få en värdekupong så jag tog med en STOR kasse med kläder som jag skulle göra mig av med men som inte direkt passade min kusins stil som jag brukar ge till sen lite gamla bebiskläder som var någon fläck på och så där. När jag lämnade in påsen så fick jag en rabattkupong inte en värdekupong som det stod. 50 kronor rabatt om man handlar för 300 kronor eller mer och den är bara giltig till 30:e juni. Såna här kuponger brukar man få i deras vanliga utskick så kändes ju sådär. Jag handlar sällan för över 300 kronor när jag är på H&M och lär inte hinna använda den innan den går ut så det kändes riktigt surt. Speciellt när jag ser en annan kvinna lämna in en jätteliten påse med kläder och hon får samma rabattkupong. Då kunde jag lika gärna gett bort dessa kläder till någon som var i behov av dem.. Att bli lovad en värdekupong och få en rabattkupong är väl falsk marknadsföring kan jag tycka.. eller vad tycker ni? Jag blev iallafall väldigt besviken och kommer inte lämna in kläder där mer.

Iallafall så fick vi 20% rabatt på hela sortimentet den här morgonen och det var ju schysst och så fick man frukost också, en stor smörgås och kaffe eller juice. Så det var ju positivt iallafall. Jag köpte en Angry Birds keps till Viktor och trosor till mig själv. Lindha hittade massor av snygga kläder men jag hade bara 200 kronor att spendera så jag fick gott hejda mig, haha! ;)


Vår veranda när den är nystädad, vilket den inte är just nu sååååå nu ska jag sätta igång och städa här hemma innan Vera ska hämtas på dagis. Ha en fin dag allihopa! :)

3 comments:

 1. fick också ett mail om samma vip-shopping här men orkar inte gå på sånt.. 20% är ju bara 20 kr per hundring så tycker inte de tär värt om man inte handlar för en stor summa haha. tänker alltid så när det är rabatteer hahha! det där med 50kr rabattkupong är lite tråkigt och snålt av dem tycker jag också. de är ju ändå såpass stort bolag, så den kunde åtminstone gällt vid köp över 150kr tycker jag.

  ReplyDelete
 2. sv, jo jag använder också rabatter oavsett hur stora/små de är om jag ändå ska köpa, hihi, men inte bara för att använda rabatten menade jag. kom på att det blev dåligt formulerat :P.

  ja BMI ska man ju inte gå på om man är muskulös. men jag har inte en enda muskel i min feta kropp hahah

  ReplyDelete
 3. Hej sötnos! Har precis startat upp en tävling på bloggen där man kan vinna en bodylotion med en gudomlig chokladlukt ifrån Sephora. Hade varit sjukt roligt om du skulle vilja vara med och tävla. Reglerna är simpla och det tar inte mer än två minuter att gå med. Hoppas du får en fortsatt trevlig dag, puss!

  ReplyDelete