16 April, 2014

Loppi blogbag - Gravid & Baby, våren 2014.


Fick hem en härlig blogbag från Loppi Event den här upplagan heter Gravid & Baby, våren 2014.

Blogbagen innehöll det som finns på bilden, här kommer mina tankar om grejerna:

Blutsaft: Ett järntillskort som jag när jag var gravid kräktes av bokstavligen talat så för mig går den bort totalt sen dess, men har en gravid vän som kanske får nytta av den. :)

Rabattkupong på Inotyol salva: Den här är jättebra, inte bara för Veras lilla gump utan även för min man som har eksem.

Bio oil: En olja som sägs ska minska synligheten av ärr, bristningar m.m. Jag vet inte om jag ser någon skillnad faktiskt, har smörjt varje dag men mjuk i hyn blir man av den iallafall. ;)

Frozen youghurt från Sia glass: Jag har faktiskt inte hittat den någonstans så att jag kan plocka ut den, man fick en rabattkupong i lådan (hade vart lite svårt att skicka glassen, haha). Ska bli spännande att testa när jag väl hittar den!

Snack ’n’ Sip Cup från Bambino: Har en sån här sen tidigare och den är perfekt till Viktor när vi åker buss till dagis och så. Både dricka och snacks i samma är den ultimata grejen för honom så han håller sig sysselsatt en stund. ;)

BH-inlägg från Medela: Har jag ingen användning för nu men vet sen innan att de är bra, så dessa kommer min gravida vän också få av mig.

Loppi Magasin och den praktiska Loppi påsen som enkelt går att hänga på barnvagnen. Ett bra magasin och en bra påse helt enkelt.

Tack Loppi för en rolig och bra blogbag. =)

2 comments:

  1. Det är verkligen inget att skämmas över!! Blir tokig på just såna människor!! :D

    ReplyDelete
  2. sån blutsaft är verkligen uuuräckligt.. kommer ihåg när jag försökte ta det en gång och fy fan, aldrig mer haha.. hoppas allt är bra!

    ReplyDelete