16 January, 2014

Min träning 2014.

Över jul och nyår hade jag ett uppehåll med träningen på hela tre veckor. Nu har jag kommit igång igen, måtten och vikten ökade lite på de tre veckorna, såklart men nu kommer ni får vara med på min omstart och jag lägger in alla mått och även vikt varje måndag. Nu har det redan gått två veckor sen jag började träna igen så jag börjar med att skriva mått och vikt på de måndagar som varit:

Måndag 6/1-2014

HALS: 33 cm
AXLAR: 43 cm
BYST: 95 cm
ÖVERARM: 28 cm
HANDLED: 16 cm
HÖG MIDJA: 83 cm
LÅG MIDJA: 93 cm
HÖFT: 100 cm
LÅR: 53 cm
VAD: 38 cm

VRIST: 21 cm

VIKT: 79,1 kg

Måndag 13/1-2014

HALS: 34 cm
AXLAR: 44 cm
BYST: 95 cm
ÖVERARM: 28,5 cm
HANDLED: 15,5 cm
HÖG MIDJA: 83 cm
LÅG MIDJA: 92 cm
HÖFT: 99 cm
LÅR: 53 cm
VAD: 37 cm

VRIST: 21 cm

VIKT: 79, 1 kg (Det var så irriterande för hela veckan vägde jag mindre sen när måndagen kom och det var "invägning" så vägde jag exakt samma som föregående vecka, haha)

Som ni ser så blev det måttminskning redan första veckan, då slutade jag med godis igen men åt helt som vanligt, bara försökte komma ihåg mellanmål men blev mycket slarv med det. Jag ska börja med 5:2 dieten har jag tänkt, har hittat ett komplett paket på Gymgrossisten som jag ska köpa, vi handlar alltid alla proteinpulver och sånt därifrån, bästa priserna där tycker jag. Eftersom jag är otålig och vill se resultat på vågen direkt för att inte tappa motivationen så tror jag 5:2 dieten kan fungerar, förhoppningsvis, vi får se! :)

Jag tränar som vanligt bara hemma och inte på gym. Nu kör jag lite blandat styrketräning och kondition, prenumererar på tidningen IFORM och får mycket bra tips på träningsövningar därifrån, nu i senaste numret är det ett helt träningspass jag ska testa ikväll, ska bli roligt. Vi har hopprep med tyngd, skivstång, vikter och en 7 kilos hantel hemma som jag använder mig av. Jag har även funderingar på att köpa kettlebells. 

Jag har 4 pass i veckan inplanerade och ibland lägger jag till lite lätt träning på vilodagarna om jag orkar och har tid. 

Så ser det ut just nu! Uppdateringar kommer löpande under året. :)
2 comments:

  1. Oj vad duktig du är!!

    Kram

    ReplyDelete
  2. du är grym =). jag orkar inte träna hemma. jag försöker få bort lite av gäddhänget, men jag är så trött jämt så orkar fan inte haha.. men gör lite övningar med sånt "gummiband". sen har jag både träningsmatta och sån pilatesboll, plus skivstång med olika vikter. har all möjlighet att träna hemma, men är för lat!

    våra små är roliga alltså.. haha. jag hoppas du får det lugnt snart också! man kan inte öppna något, de dyker ju upp direkt de hör ett skåp eller låda öppnas hahah

    ReplyDelete