09 November, 2013

Livets stress och måsten.

Att hinna allt jag vill är som ni vet helt omöjligt, det har jag förstått vid det här laget. Det är mycket måsten som städ, tvätt, gå på möten som BVC, socialen och på helgerna är det jobb, utöver det så ska man ju såklart ta hand om barnen och ge dem så mycket uppmärksamhet som möjligt. Sen har jag träningen som tar upp kvällarna nuförtiden. Det är svårt att ens hinna andas ibland! 

Jag försöker så gott jag kan att hinna göra sånt som jag gillar som att blogga, sy och umgås med vänner och familj, jag försöker stressa ner men det är svårt.. jag är en person som stressar upp mig lätt. Om jag har ett möte på eftermiddagen eller jobb så är jag stressad från att jag vaknar ungefär. 

Imorgon är det fars dag, vad ska man köpa? Tror jag ska försöka hinna in på Lagerhaus imorgon innan jobbet och handla någon rolig mugg eller något sånt. Det får väl duga! :)

Idag skulle jag ha jobbat heldag, men Krzysztof kom hem haltande från jobbet igår och har skadat foten, någon vrickning eller värre, vi vet inte än. Det är helt svullet och rött över vristen och han kan inte stödja på den. Han ska in till akuten snart så de får titta på den, min pappa kommer hit och kör honom! Älskade pappa som alltid ställer upp när han kan. Så jag får gott sitta hemma idag och ta hand om Vera, det känns lite surt att förlora pengar, men sånt är livet ibland. Imorgon ska jag försöka se om min kusin eller någon kan komma hit och hjälpa Krzysztof med Vera så att jag kan jobba, det är bara fem timmar på kvällen då!

I veckan har det varit stress då Viktor har varit här och han skulle ju lämnas och hämtas på dagis. Riktigt drygt är det, jag och Vera hinner vara hemma cirka 2 timmar, sen ska vi åka igen och hämta honom. Han verkar ha haft roligt på dagis iallafall och då känns det bra! :) Han har haft mardrömmar om spöken stackaren, så han kröp ner hos oss mitt i natten på tisdagen och sen på onsdagen också. Lilla plutten, precis innan han somnade i onsdags kväll när jag läste saga för honom så sade han; Du måste stanna här mamma och passa mig ifall spökena kommer! Han är så go mot Vera och hon älskar när han är här, då får hon ju uppmärksamhet av en till. :) Nu saknar jag honom då han åkte till sin pappa i torsdags. Jag ska ringa honom lite senare!



I tisdags kom pappa hit och vi körde Viktor till dagis sen åkte vi till Torsås och fixade med alla släktingars gravar och gjorde fint med ljuslyktor och ljung, jag satte en vit fin blomma på farmors grav, det har inte kommit upp någon gravsten än och blommorna sen begravningen ligger kvar. Jag ska åka dit när vi får pengar och köpa lite gröna växter och sätta bland de rosa ljungen, tror det blir fint. :) Vera är farfars faster och hon dog bara någon vecka innan vår Vera föddes, det är efter henne hon är döpt. Här ser ni resultaten:






Detta blir ett himla långt inlägg, får se om någon av er ens orkar läsa och titta igenom hela, haha. Har mycket bilder och visa er. Här kommer några som jag fått av Krzysztof när jag varit på jobbet och han har varit hemma med Vera, jag älskar den första bilden!





Vera har börjat somna på alla möjliga sätt och här är några av dem:



Har glömt att lägga upp dessa bilder på Viktor från några veckor sen när han har sina snygga hängslebyxor som jag fyndade på loppis för 10 kronor, helt galet! Han har även på sig sin snygga mössa från Design by Sandsvik som det kommer upp en recension om inom kort:


 Förra veckan var vi hos min kompis My och hon har två fina hundar, Nellie och Saga, som jag såklart var tvungen att ta kort på dem, hon har även två söta katter men de tog jag inte kort på. Måste dit snart igen och hälsa på, så roligt!!


Jaaaa, det var väl allt som platsade i det här inlägget, hoppas ni har en trevlig helg mina fina läsare.

4 comments:

  1. jag förstår inte alls hur du hinner med någonting alltså! du är ju supermorsan typ haha. jag blir också lätt stressad. stressar upp mig inför allt möjligt och är som dig, om det är ett möte senare på dagen så är det stress från man slår upp ögonen på morgonen.

    tycker du är så jäkla grym som hinner med att träna. när charlie väl sover så måste jag fixa med hemmet eller försöka vila. jag har börjat bli riktigt elak mot jonas ibland också för jag har verkligen sån jäkla jobbig stress som gnager inom mig. försöker få bort den, men vet inte vad det är som gör mig så stressad heller.

    hoppas det är bättre med hans fot nu och att det inte var brutet i alla fall! ha en bra helg, kram

    ReplyDelete
  2. Hej!

    Kom in och se om det var du som vann Lamaze leksaken på min blogg :)

    KRAM

    ReplyDelete
  3. Oj =) det var en del att läsa =)
    Men härliga bilder också =)
    Hoppas allt är bra. Har du lust att säga till några dagar innan nästa gång du åker till graven? så kanske jag kan skicka pengar till dig så du kan köpa något fint att lägga på graven från Casper och mig?

    Kram

    ReplyDelete
  4. Visst är det jobbigt när man stressar på, särskilt när man känner att man egentligen inte behöver :(

    Jättemånga fina bilder på dina charmtroll!

    Kram

    ReplyDelete