08 November, 2013

Recension - Jobbtunika från Plagg & Design.

För ett tag sen fick jag hem en jättefin jobbtunika från Plagg & Design. Jag fastnade för deras kläder när jag såg att de tillverkas i Sverige och att de använder tyg som är 100% bomull.

Vill du ha hem deras katalog så kan du beställa den på hemsidan! :)

Den tunikan jag fick hem är ljusrosa/vit randig och modellen heter STINA! Alla tunikor går att göra till klänningar, man kan få sitt plagg efter sina egna mått vilket är toppenbra tycker jag! Alla har ju olika kroppsform. Sen 1 oktober har de ny prislista så nu får man ett billigare styckpris om man beställer flera plagg av samma modell och storlek, helt perfekt. :)
Plagg & Design är också återförsäljare för Segers och Clinic Dress Hejco!


Så här snygg är jag i min tunika! 

Mina tankar om produkten:

När jag hade den på mig första gången fick jag flera komplimanger om att den var fin och jag skröt såklart om hur mjuk och skön den är också. ;) Den går att tvätta i 60 grader, vilket är perfekt för inom vården får man lätt fläckar på kläderna! Speciellt om man är klantig som jag.

Den enda nackdelen för mig med den här jobbtunikan är att den blir skrynklig efter man tvättat den (jag hänger den i torkskåp) och jag avskyr att stryka! Den är en aning genomskinlig med så ett linne under är ett måste, fast det brukar jag ha i mina andra jobbkläder också, fryser annars!

Plagg & Design finns på facebook också, klicka HÄR för att komma dit!


3 comments:

 1. Du passar i den =)

  ReplyDelete
 2. fin du är! det lyser om dig :).

  ReplyDelete
 3. SV:
  Nee det är fel att vuxna människor ska göra så men ja nu får vi en familje sida på FB i stället =)

  ReplyDelete