26 October, 2013

Helt galet.

Jaha.. det har gått 6 dagar sen jag uppdaterade här i bloggen. Helt galet!
Riktigt dåligt av mig, men jag har varken haft tid eller ork att sätta mig vid datorn och greja. 

Idag har jag jobbat heldag med fina Sonja och imorgon ska jag jobba kväll med henne också, lyx att jobba med henne två dagar i rad. :) Det är inte ofta det händer! Det var en lugn och bra dag på jobbet, men tiden gick ändå fort. Sen hade jag tur att en kollega ändå skulle ut till Smedby så fick skjuts hem, skönt att slippa vänta på buss!

Jag har fyllt 27 år (den 22 oktober), förstår inte vart tiden tagit vägen och när blev jag så här gammal? Känner mig som 20 fortfarande ju och beter mig nog som det också, haha. Jag gjorde lite "nyttigt" fika att bjuda på, chokladbollar med cashewnötter, sötmandel och russin. Sen en kaka i ugnen på havregryn och banan med choklad och kokos smak. Blev helt okej! :)

Fick fint födelsedagspaket på posten av svärmor. Fick pengar av storebrorsan, en patron till soda streamern och en laddare till mobiltelefonen av pappa, en patron till av min kusin Sofie och ett presentkort på blombutik! :) Rosor fick jag av min make fast morgonen efter min födelsedag, haha. Så har jag fått beställa lite proteinpulver och sånt i födelsedagspresent med. Väldigt nöjd! :)



På onsdagen var det begravning för farmor i Torsås. Jag mötte upp mina kusiner inne i stan, vi var och köpte blommor och jag köpte en blus att ha på mig och så åkte vi tillsammans dit. 

Det var tufft att se farfar så ledsen och förvirrad, han kände inte ens igen mig först. Jag har lite ångest över att vi inte bor närmre så att jag kan titta till honom så ofta som jag vill! Har bestämt mig för att åka och hälsa på honom och gå till farmors grav (och även farfars faster Vera som vår Vera är döpt efter och så farmors mamma och farfars föräldrar som alla är begravda där) MINST en gång i månaden, helst två. Det var iallafall en fin begravning och många hade skickat blommor och det var många där som hade mycket fina minnen av farmor att dela med sig av. 

Älskade farmor, som jag saknar henne nu.. det blev liksom mer verkligt när det var begravning även om det kändes som att jag redan har sagt adjö eftersom att jag och pappa var och tittade på henne i bårhuset. Jag är glad att jag har så goda minnen av min farmor och även materiella ting från henne som t.ex farmor och farfars bröllopsfoto, en tavla som jag fått av farmor för många år sen och såklart massa fina gamla grattiskort och sånt.


I torsdags var jag med Lindha och handlade lite på giraffen köpcentrum, det blev fina kläder till Vera på Lindex, älskar deras barnkläder. Så färgglada och fina! Köpte lite till mig själv med men det visar jag i ett annat inlägg.






Igår var jag och storhandlade, min kusin Sofie hjälpte mig med skjuts, hon är så snäll och fin, vet inte vad jag skulle göra utan henne! Viktor kan inte riktigt säga Sofie så han säger Sofin och det passar ju bra. :)

Jaaaa, det är väl det som har hänt och på kvällarna har jag tränat, sen varit skittrött och inte ens orkat starta datorn. Har ungefär hundra mail att gå igenom utan att överdriva och en recension på säsong 5 av Sons of anarchy att skriva, så känner mig lite (nä föresten, mycket) stressad över att jag inte har mer tid! :(

Hoppas ni har en trevlig helg! 

4 comments:

  1. Åh välkommen tillbaka och grattis i efterskott! :D

    ReplyDelete
  2. tycker också Lindex har så fina barnkläder =). så söt hon är lilla Vera!

    förstår att det var jobbigt med din farmors begravning. det är inte roligt med avslut.

    fina presenter du fick när du fyllde år iaf :)

    ReplyDelete
  3. Du behöver inte be om ursäkt för att du inte har bloggat på 6 dagar.
    Jag hade önskat att jag kunde vara med på begravningen men det såg fint ut med alla blommor =)
    Många kramar Carina & Casper

    ReplyDelete