28 October, 2013

Ett helt gäng med vinster!

Här kommer lite av den senaste periodens vinster. Nu har jag inte hunnit tävla knappt så det kommer bli tråkigt framöver utan vinster. :P Ska försöka hinna tävla lite ikväll när snuttan somnat! Måste ändå gå igenom min mail och fixa en massa annat vid datorn.
  

En signerad bok av Eva Ullerud som jag vann på hennes blogg som du hittar  HÄR! Jag har inte hunnit läsa den än (såklart, ni vet det där med tiden) men den verkar bra! Ni vet den där bikinin från Phax Swimwear som jag vann men som det var sånt krångel med (läs mer om det HÄR om du missat det) den kom ju hem i rätt storlek till slut och den är verkligen jättesnygg.

Tummen upp för bra produkt, men bemötandet från dem var verkligen nonchalant och tråkigt. De skrev i ett mail efter att jag hade skrivit om det att de tyckte jag hade hängt ut dem i bloggen och på facebook och först skrev de att det var ledsna för att det hade blivit fel, jag skrev tillbaka att då var det ju värt att "hänga ut" dem för att de skulle skriva att de faktiskt brydde sig om det ens. Jag hade ju rätt iallafall, på bilden nedan har jag lagt den större bikinin under den första jag fick hem och det syns ju rätt väl att den är en bit mindre, så den var alltså inte "felmärkt"... ;)


Skedar med värmesensor skydd på Carebs facebooksida, tycker inte de är så jättebra dock. De färgar sig när maten är för varm och sen försvinner inte färgen när den är lagom varm, sen är de väldigt djupa så det är svårt att få i Vera någon mat från dem!


En påse fylld med produkter från Clarins och de är verkligen skitbra! Använder det mesta dagligen. Vann detta från Shopping4net, på deras instagram då man skulle ladda upp sin bästa bild.


Hörlurar till min mobiltelefon frånMy Trendy Phone på deras facebooksida, men de tog maken sönder! Han är nästan värre än Zelda när det gäller förbrukning av hörlurar här hemma!


Badbyxor för baby från Linneashopen på deras facebooksida! Blir perfekta till Vera nästa sommar! :)


En mössa till Viktor från Fliza inne hos Carolina. Vera fick smygtesta den lite innan storebrorsan kom hem! :)
Ett par TASSA i färgen grön till Vera (dom sitter som ett smäck) inne hos Love!En jättefin korthållare/plånbok från Söta prylar i en tävling för oss bloggare. :)

¨

Tackar för alla fina vinster, man blir lika glad varje gång man vinner något. :)

3 comments:

  1. Du är en jäkel på att vinna hela tiden =)

    ReplyDelete
  2. Grattis vad härligt!!

    ReplyDelete
  3. men jösses vilken tur du har :)

    ReplyDelete