14 November, 2011

Tid!

Fick tid på vårdcentralen 15.30 idag för bedömning och eventuellt antibiotika för att få bort infektionen i tån.. Sen tid till operation. Tydligen är det vanligt att nageltrång kommer tillbaka även om man opererar bort det.. vad fan! Jag har inte råd med antibiotika, ligger back på pengar fronten! :O Men men.. får väl lösa det på något sätt isåfall.. Fick sms av min lärare med att jag måste hålla mig frisk nu för att jag missat så mycket, ja visst jag håller mig frisk nu, det styr jag jättemycket över hurru.. Folk alltså!

Jaja.. nu ska jag börja packa upp här lite tänkte jag! Lindha ligger och vilar, stackaren fick ingen tid till vårdcentralen hon skulle överdosera nässpray tyckte dom för att få bort det onda i örat? Någon som hört talas om det? Låter konstigt tycker jag..

4 comments:

 1. du har en överraskning på min blogg ;)

  ReplyDelete
 2. åh vad störigt. blir galen på min tåjävel med, slår ju i den hela tiden med, och så fort jag bara slår i den lite så börjar det blöda som helvete. Haha sim salabim nu är du frisk! Vilken idiot...

  ReplyDelete
 3. Hejsan!
  Nu har vinnaren av veckans blogg utsetts, kika in för att se om det var du och om inte var gärna med igen :)
  Kram!

  ReplyDelete
 4. Johanna: TACK! :) Awesome!

  Sofie: Ja, riktigt jobbigt.. men fick en tid dit idag och han opererade den direkt! :O Det var inte skönt och nu har jag ont, men nu är det gjort iallafall! Du behöver nog med göra en sån alltså!

  Sofia: Ska in och kika sen! :)

  ReplyDelete