19 December, 2010

Det närmar sig!!

Nu är det inte många dagar kvar till julafton!! Hur man ska hinna allt man ska är ett mysterium.. men får se hur mycket man hinner helt enkelt!! Imorgon får vi hem våran julgran iallafall :) :) :) Den kommer bli över pyntad, vi har så mycket pynt och massa smäll karameller!! Igår var vi hos sambons pappa på Öland och gjorde lussekatter och knäck, det var kul..men som vanligt blev man sent hemma, vi var hemma klockan ett på natten cirka!! Idag har vi vart hos sambons gammelmormor och käkat mat och haft trevligt, alltid så trevligt att träffa henne :) :) :) Imorgon kommer Emma pemma hit!!! Jippie!! Nu orkar jag inte skriva mer.. Lite nya bilder kommer här med..

Så här tycker Viktor att man ska sitta i en baby sitter:


Lilla busfröt:


Åker bil i stor bilbarnstol, så duktig. Jag har inget smink därför jag ser så märklig ut, haha:


Sitter och myser:


Hej svejs!!

5 comments:

 1. hur kommer de sig att ni har honom framåt vänd i bilen?
  Låter som om ni har haft de bra =) med mat och bak =)

  ReplyDelete
 2. det är en barnstol för äldre så den går inte ha åt andra hållet! han är ju lite för liten för den egentligen, men den är i willes pappas bil hehe.. ja det är mysigt att jul baka :D

  ReplyDelete
 3. aha de förklarar saken =)
  Ja de är ju inge fel dom får ju sitta framåt vända så där =) men de är rekomenderat att vänta till ca 3 års ålder att dom sitter så.
  Men självklart avgör man själv =) och som tur är så finns de ju inge rätt eller fel =)

  ReplyDelete
 4. jo det är ju bara när vi åker i hans pappas bil och det är inte så ofta så då tycker jag inte det gör så mycket =) Däremot behöver vi köpa en ny för han är redan för stor för den vi har och den ska dom kunna ha tills dom är 8 månader :S

  ReplyDelete
 5. jag rekomenderar att ni pratar med erat försäkrings bolag för där kanske ni får hyra barnstol för en liten peng varje månad och när de är dax att byta så är de bara att lämna in den och hämta ut en ny =)
  så vet jag att folksam hade. Så de är kanske möjligt att fler försäkrings bolag har så =)
  ett tips bara så kanske de inte blir så dyrt =)

  ReplyDelete