09 October, 2010

Men hallå eller.Jag glömde ju bort att lilla grodan Viktor blir 3 månader idag, vilken elak mamma jag är ;) haha, men kom ju på det nu iallafall. Stora killen!

Imorgon är det fullt upp hela dagen lång. Hualigen.
Så jobbigt när man inte har vagn med sig, för vad ska man lägga Viktor när han ska sova när man är hos främmande folk :S Inte så skönt för han att sitta i bilbarnstolen och sova flera timmar ju. :( Jaja, det får lösa sig på nått sätt.

Funderar på att äta nått fika imorgon för löpbandet funkar ju inte, så jag får väl tröst äta då istället, smart va..... får träna dubbelt upp sen!

Jaja, nu måste jag sova! Hej svejs!

3 comments:

 1. snutt =) stora killen i dag ju =)
  tiden går göt fort =(
  Kan du inte ta ur ligg delen ur vagnen och ha den med dig?
  Annars så kan du lägga honom i en soffa =) lägg en kudde under "sitt" kuden i soffan så han inte kan rulla ur eller om de finns en säng du kan låna så lägger du kuddar runt sängen under madrassen =)
  Men de är ingen fara heller OM han skulle sova i bil barn stolen =)

  ReplyDelete
 2. just de OM han skulle vara förkyld någon gång, och svårt att andas för allt snor då är bil barnstolen ett bra hjälpmedel för dom att sova i. De var ett tips från BVC här i alla fall

  ReplyDelete
 3. Ja, han sov då inte mycket, allt var så spännande med massa nytt folk å det, haha så dom korta stunderna han sov var i bilbarnstolen när vi åkte bil typ :D Och nu sover han som en gris :P

  ReplyDelete