09 October, 2010

För tjock?

Igår när jag sprang på löpbandet så slutade det fungera, det bara stannade och började blinka en massa siffror och lutningen är högre än vad det går att vara :S Helt stört, antingen är det något stort fel på det eller så är jag för tjock ;) Vi fick ett nummer av butiken där vi köpte det som vi ska ringa idag så kommer förmodligen en snubbe hit och tittar på det och eventuellt tar det med sig :( ILLA, jag är beroende av det, jag kan inte gå ut och vrålspringa med vagnen direkt, fan! Får bara hoppas att han kan laga det på plats, annars får jag väl köra yoga så gott det går, halva skivan hackar ju, längtar tills min nya yoga dvd kommer, den verkar vara skitbra. Idag blir det förövrigt bara att vara hemma och dona lite, imorgon blir det fullt upp med namngivning hos Viktors kusin Katja och sen fyller sambons faster 50 år, så då ska vi dit efter det. Puuuhhh.. Sitter nu med kaffe och tittar på tecknat, det börjar bli en angenäm vana så här på morgonkvisten. Viktor har somnat om ;) Ska försöka ta lite nya bilder imorgon med och lägga in på datorn. Här kommer en gammal:Hej svejs!

3 comments:

 1. jag har oxå ett springband som jag fick från en på jobbet som bara att hade användt det en gång i 5 min. Det springbandet har ingen motor utan man får springa igång det själv. Jag har bara användt det en gång i 2 min.asjobbigt!!!

  ReplyDelete
 2. pyjamasen sitter bra på även viktor =)

  ReplyDelete
 3. Ja, visst är han söt i kläderna :)

  Haha, ja första veckan är det gris jobbigt sen går det ganska bra.. men nu är det ju sönder..så jag kommer bli lat igen och så kommer de va lika jobbigt igen när jag börjar. :(

  ReplyDelete