24 September, 2010

Besök!

Idag har min mamma och hennes sambo hälsat på! Mycket trevligt. Det suger att dom bor så långt bort, jag hatar det. Men nu är det som det är! Igår var jag och köpte en jacka och lite annat smått och gott. Jag älskar min jacka, den är skitsnygg och skön. Kanske tar ett kort på den någon gång. Jag funderar på att börja sälja lite på tradera igen, men jag vet inte. Jobbigt när jag inte har kamera, isåfall måste jag alltid låna sambons mobiltelefon, så får se hur det blir!! Idag tänker jag bara lata mig resten av dagen, Viktor ligger och snarkar som en gris nu, får se när han vaknar :D Orkade inte träna idag, gud vad lat jag är :( Jaja, har iallafall tränat fyra dagar denna veckan, det är väl fan dugligt!!

Slänger in en bild på vår lilla groda.


Hej svejs!!!!!!

2 comments:

  1. Vet vad du menar. Mina föräldrar bor i spanien och det suger riktigt fett. Imorgon är sista dagen med dem sen sen man inte dom på ett bra tag. jobbigt är det.

    ReplyDelete
  2. Jo min pappa bor i Portugal och mamma och syskon utanför Göteborg. Det vore lättare om jag hade körkort men det har jag inte :S

    ReplyDelete