25 September, 2010

Barnfrihet...

Jo jo.. ikväll ska vi till Smedby och käka lite hos en vän och eventuellt hällsa på två andra vänner också. Vi blir barnfria med för sambons mamma ska passa Viktor, det ska faktiskt bli skönt att koppla av lite och inte behöva ha med honom med vagn och allt! Han ligger föresten här bredvid, han somnade som en stock eller snarare däckade haha han var jättetrött och skrek en halv minut sen bara slocknade han helt plötsligt. Då är man trött :) Puuuhhh, själv är jag också dödstrött, har tränat och gjort mej ordning, men nu ska man städa och allt med :( BLÄ!! Ibland avskyr jag all stress, hur ska man hinna allt sen när man jobbar också undrar jag?????!!! Ska försöka hinna skriva något brev idag med, har ett gäng liggande som väntar på svar. (För er som inte vet så har jag några brev vänner, så det är det jag menar när jag skriver att jag ska skriva brev) Nähe, dagens bild får bli på mej bara för jag är så snygg.Hej svejs!

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ja men vi fick ingen barnvakt sen ändå :( så fick ha med honom!! men det gick bra det med, det var bara lite jobbigt att åka buss hem med alla "fyllon" som skulle in till stan.

    Men vad folk får för sig konstiga saker. Jag har iallafall inte sett att du skrivit nått skit om honom på din blogg, det måste jag missat totalt isåfall :D Alltså jag tycker inte folk ska hålla på sådär med att man inte ger mat och så. Hade en kompis barn som var under kurvan hela tiden och då gick folk direkt och sade att hon inte gav han mat när han var hungrig. Helt stört!!!!!!!!!

    ReplyDelete