17 August, 2010

Jä jä, wow wow.

Jahapp. Nu ska jag snart göra mig ordning för kvällen. Viktor har precis somnat, för natten hoppas jag, men det återstår att se. Hittade en massa fina handdukar på Jysk!! Och även ett nytt påslakan set och ett krokodil gosedjur till Viktor :) Ska bli skönt att få slänga alla gamla sketna handdukar vi har, dom är ÄCKLIGA!!

Godnatt.. och en bild på tant Viktor i sin sjalett, haha. ;)

7 comments:

 1. Då kanske din döda granne kommer och spöar för dig

  ;-)

  ReplyDelete
 2. Anonymous15:26

  Hehe.. så söt grabb...!... //Jennie

  ReplyDelete
 3. ha, ha. menade spökar. jag är faan med full på arbetstid oxå ;-)

  ReplyDelete
 4. Jodå om man gör en haschmuffins. Det är där du kommer med i bilden. För du kan väl baka?
  ;-)

  ReplyDelete
 5. Tack Jennie :)

  Jadu, Jocke baka kan jag men gör det inte ofta för det är så jobbigt :P Usch, säg inte så jag är rädd för spöken :( Filmen paranormal activity förstörde mitt liv!!!

  ReplyDelete
 6. Jag har själv kollat på den rullen och tyckte inte faktiskt den var så hemsk som alla sa att den var. beror väl på kanske för att jag ser för mycket på skräck och rysare.

  sen kan jag ibland känna närvaro av andar och sånt.

  ReplyDelete
 7. Näe fan, jag är skräck fantast men den filmen tyckte jag var äcklig, men bara vissa scener men ändå. Jag brukar aldrig bli rädd.. men dockor är otäcka med USCH jag HATAR dom. Äger över 300 skräckfilmer nu :D Har du sett Orphan? Den tyckte jag var en av de bättre nu på senare tid, annars har alla nya vart värdelösa speciellt The children!

  ReplyDelete