29 July, 2010

En trevlig dag!

Idag har jag haft så himla trevligt. Först så gick jag och Viktor till mcdonalds för att möta upp Emma, där var det alldeles för mycket folk för att ta en fika, det var lunch tid också, så vi gick till Lindex och tittade så länge och där hittade jag en blå/vit rutig liten skjorta till Viktor i nästa storlek efter den han har nu och även en supermysig body! =) Efter det gick vi och fika på ett annat fik inne vid Coop istället, där var det en massa flugor :O Inte så mysigt, såna där slöa äckliga flugor med, så dit vill jag nog inte gå igen. Men sällskapet var ju trevligt iallafall :) Alltid lika kul att träffa Emma!!! Ska försöka hällsa på dom i Smedby en dag tänkte jag, får se när det blir.

Efter det så hämtade svärmor mig och Viktor, vi skulle till IKEA men FY FAN så mycket folk det var där, parkeringen var helt överfull så vi struntade i det, tänkte tagit det ikväll men orkar nog inte, är helt slut. Vi åkte till stan istället och käkade på Fyra kök och sen gick runt och handlade lite. Jag hittade en mintgrön amnings bh som var jättefin och fyra par trosor på lindex, två stycken var på köpet för det var tag två betala för en :) Sen hittade jag ett linne och en t-shirt på Intersport som kostade fyrtio kronor styck bara, för det var halva reapriset! Jag ÄLSKAR rea!! Var även på Kicks och handlade present till Natha som fyller år snart, så vi ska dit imorgon och fira henne (på Öland). Dom åker till Spanien på måndag, då ska jag, William och Viktor bo där i en och en halv vecka, det ska bli supermysigt. Grilla en massa och sola om vädret tillåter förstås.

Nu slänger jag in en bild, har nya jättefina på mobilen men jag orkar inte lägga in dom på datorn idag så tar någon gammal bild idag. Hoppas det duger ;)

Jag och Vicke på svärmors koloni :)


HEJ SVEJS!

2 comments:

  1. Det lät som en supermysig dag. Och kul med shopping med! :) Fint kort på dig och Viktor, ni är så fina! Kram till er ♥

    ReplyDelete
  2. Ja, verkligen super nice var det :) Dock så är man INTE van att ha en stor vagn som är ivägen för folk hur man än gör! ;) Tack så mycket, fast jag gillar inte mig så mycket på det kortet. Har nya finare på våra mobiler, men det är ju såååå jobbigt att lägga över dom på datorn!! KRAM!

    ReplyDelete