01 August, 2010

Öland.

I förrgår var vi på Öland och firade Natha som fyller tjugo år på onsdag, men dom är i spanien då så vi fick ta och fira henne nu. Det var trevligt! Igår var vi på Öland igen och bara slappade hela dagen/kvällen, så himla skönt. Viktor bara sov och vaknade och åt, så duktig så! Sen imorgon eller övermorgon så åker vi till Öland och stannar där cirka en och en halv vecka. Det blir bara hemåt på torsdag för då ska Viktor till BVC och vägas och mätas :) Det ska bli spännande och se hur tjock han blivit ;) Det ska bli skit mysigt att bo på Öland, som semester för oss minsann! Har fortfarande inte orkat lägga in nya bilder på datorn, så det får bli en gammal bild idag IGEN. Jag vet, jag borde skämmas.

En av de roligaste bilderna på Viktor:


HEJ SVEJS!

7 comments:

 1. ååå de är ju så mysigt på Öland =)
  Ni har tur ni =)
  Ja det är alltid spännande att komma till BVCför att se längd och vikt på dom =)
  Vi har nog löst Caspers inskolning med att han får börja där 2 veckor tidigare. Men allt hänger på om Jimmy får jobb eller inte när han har fått kort för lastbil.
  men man vill ju vara med på in skolningen =)

  ReplyDelete
 2. min pappa tar inte med sig leksakerna =( så vi får vänta på att din pappa kommer upp så får ha ta med sig dom ner =)

  ReplyDelete
 3. Jag vet inte om jag vill vara med på inskolningen ändå, jag är så osocial och har svårt med mycket folk på samma gång :( Kommer nog bli svårt nog för mej att lämna och hämta på dagis :S Men får se, den dagen den sorgen. Ja, Öland är bäst.. det sjuka är att så fort vi vart där så har Viktor sovit och vart mycket lugnare än hemma!! Ölands luften är nog bättre =) Haha!!

  ReplyDelete
 4. Jaså de kommer kanske bli en Ölands pojke ;o)
  Tja de är ju skönt om man kan slippa tänka på att hämta å lämna på dagis =) en den andra i familjen sköter det ;o)
  Ja de suger att jag tappade bort den mössan =( vi gilla den verkligen och den finns inte att köpa i Norrtälje. Måste åka typ 10 mil för att köpa den OM den finns kvar där borta =( och jag kan inte åka så för en mössa de blir för dyrt =(

  ReplyDelete
 5. Ja, det var lite långt. Kan du inte ringa dit och be dom skicka hem den ;) Säg att du betalar extra då! Åh, jag undrar lite var sommaren tagit vägen här, vart trist väder skitlänge nu :(

  ReplyDelete
 6. mmm tanken har slagit mig att ringa och se om man kan göra något sådant =) de är sjukt igentligen. Vi har den butiken här i norrtälje men dom får inte in den mössan och dom kan inte ringa till täby och be dom skicka den så jag kan köpa ut den i norrtälje. Så vad fan är de för en butik igentligen som inte kan samspela mellan varan?!

  ReplyDelete
 7. Nä, det är verkligen skumt :S

  ReplyDelete