19 February, 2013

Gratis shopping!

Idag åkte jag in till stan och min fina vän Lindha mötte upp mig där. :) Hon fyller hela 27 år imorgon, jag fattar inte när vi blev så gamla? Tänk att vi känt varandra sen tredje klass, galet länge!

Iallafall så hade jag (och hon) lite wrapp presentkort att använda.. Jag hade även en bonuscheck på H&M på 200 kronor och ett presentkort på Åhlens för 100 kronor. Så inte en enda krona har jag spenderat idag, ändå fått med mig så fina saker hem. AWESOME!

Först var vi på Indiska och vi köpte faktiskt likadana såna här krukor, skitsnygga:Sen var vi på Lindex och där köpte jag ett par leggings som blir bra till våren:


Efter det så var vi på H&M, där jag köpte mig en stooor tröja (som inte blev så stor på mig) och ett par mjukisbyxor, så nu slipper jag sno Krzysztofs hela tiden, haha:


Och på Åhlens köpte jag mig en hårfärg, sunkissed bronze:Sen var vi på apoteket så jag äntligen kunde hämta ut min gratis babybox, haha har tagit mig ett x antal månader att pallra mig dit:Sista grejen var en gratis body på Kappahl, valde den här underbara:Det var den shoppingen det, allt detta gratis. Inte så dumt, inte så dumt alls! :)

1 comment:

  1. Visst är wrapp praktisk :) JAg ska in och shoppa upp lite presentkort jag med imorgon.

    ReplyDelete