20 February, 2013

Åhhh!

Hon vi fick Zelda av hade lagt upp en bild på facebook från när Zelda och hennes syskon var pyttesmå, såååå söta! Sen så kollade vi igenom Krzysztofs bilder på hans telefon igår och gud vad många söta det fanns på Zelda när hon var mindre som jag inte lagt upp här, så ska tjata på honom att föra över dom till datorn så ni får ta del av dem! :)


Idag fyller min vän Lindha 27 år! Grattis till henne, gammel tant nu då! ;) Lite gamla bilder på oss:
Jag ska dit senare på födelsedagsfika och smaska på hennes underbara snickers kakor, måste göra såna själv någon dag men det blir aldrig av! Har några presenter, men hade inget presentpapper så fick bli blad från H&M katalogen, haha! Går väl lika bra, är ju innehållet som räknas. ;)

Nu ska jag packa upp ren tvätt, diska en omgång till och sen se om jag hinner baka lite småkakor att ta med mig också. :) Blir en sats med kokos i och en med chokladbitar i, gott!

HA EN TOPPENDAG ALLIHOPA! Glöm inte att tävlingen om kuddfodral avslutas ikväll.. Skynda att delta om du inte gjort det!7 comments:

 1. man tager vad man haver ;) gällande presentpapperet, hihi. det är farligt att kolla på djurungar säger jag, haha.

  sv Ja det med elvisp är ju egentligen bara för bekvämlighetens skull haha, men det är lättare med just småkaksdegar att arbeta för hand tycker jag. Det är svårt att få ihop degen utan att någon gång behöva använda händerna, hehe. ja kokos i är så himla gott och med chokladbitar är ännu bättre ;). jag tänkte prova göra med lite lakrits i, har sånt pulver som jag inte använt ännu och det vore roligt att prova det :).

  ReplyDelete
 2. Hejsan! :D
  Nu är veckans blogg avgjord. Kika in och kolla om det blev du. :D

  http://rebeccahnilsson.blogg.se/2013/february/vinnarna-och-ny-omgang-v8.html#comment

  ReplyDelete
 3. Delta gärna i dagens blogg http://josseborj.blogspot.se/2013/02/dagens-blogg_19.html#comment-form

  ReplyDelete
 4. Anonymous18:50

  Hej!
  Om jag förstått saken rätt så var det du som vann smyckessetet från PhiFa design på Annikas blogg?

  Har försökt få kontakt med Annika för att få din adress men det går väldans trögt :(
  Känns inte bra alls då jag alltid prioriterar snabba leveranser. Men kanske du kan maila adressen direkt till mig på info@phifadesign.se

  MVH Ulrika/PhiFa design

  ReplyDelete
 5. Trodde första att du pratade om tv-spelet Zelda.

  ReplyDelete
 6. grattis till din vän :)

  jag tycker tom. min blogg är tråkig ibland, för det händer lixom inget i mitt liv just nu, mer än negativa saker tyvärr.. men kanske vänder och händer lite mera roliga saker snart ? :)

  joo jätte tråkigt :( fick mail av dom idag ang. fiskarna. skrev ett inlägg om det på bloggen...

  ReplyDelete
 7. Tävlingen är nu avslutad och vinnarna som får varsin lip tattoo är ni pressenterade på bloggen, kolla in om du är en av dom lyckliga vinnarna :D

  Läs även hur besviken jag blev på dom som va med och tävlade men LJÖG!!

  ReplyDelete