09 January, 2012

Kaos!

Flyttar till Karlskrona på lördag därav inget bloggande, har inte haft tiden. Allt är kaos med att säga upp allt och ringa samtal hit och dit och möten och packa på det också! Aaaaaahhhhh!! Till råga på allt så vaknade jag klockan 14.00 idag och upptäckte att jag inte hade ett enda rent plagg, så var tvungen att springa ner till tvättstugan direkt och börja tvätta. Nu har jag tvätt tid ända till klockan 9 ikväll så allt kommer bli rent. Skönt!

Känns jävligt märkligt att lämna Kalmar län måste jag säga. Har bott i länet sen barnsben! Bara att ställa in sig på att bli Karlskrona bo nu då! Kommer sakna Lindha, men kommer ju lämna/hämta Viktor varje vecka så då får man passa på att ses!

3 comments:

 1. Sv Lycka till :) Kramis

  ReplyDelete
 2. Nu är tävlingen där man kan vinna en parfym avvslutad. Kolla om det var du som vann!

  Vann du inte får du en ny chans att vinna i min nya tävling där vinsten är ett par Damn Heels. Perfekt för oss som älskar höga klackar!
  http://beautyboxen.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-ett-par-damn-heels.html#comment

  ReplyDelete
 3. Se det posetivt =) även om du flyttar så långt bort nu så är det väl bara tillfälligt? alla möjligheter finns att flytta tillbaka till Kalmar när det är lägbe för det igen =)
  Kram

  ReplyDelete