20 December, 2011

Åh! :(

Ja visst fick jag vara vaken i stort sett hela natten men inte för att jag valde det.. när klockan var cirka 03.00 tänkte jag gå och lägga mig och sova lite.. efter bara en stund vaknar jag av att Viktor gråter och spyr! :/ Sen har han diarré också.. så synd om honom! Grejen är den att han har ingen feber och nu på morgonen är han relativt pigg, vill dock inte äta.. brukar man inte ha feber om det är kräksjukan? I vilket fall som så får han inte vara på dagis om han inte varit symptomfri 2 dagar.. :/ ÅH! Att det alltid ska vara något...nu när jag är frisk så ska självklart Viktor bli sjuk.. :( Kommer aldrig kunna bli färdig kock, AF kunde inte förlänga mig mer än vad dom redan gjort med.. får hoppas på att detta med starta eget företag fungerar nu..

Nähe, nu ska vi kika på barnprogram lite och mysa!

GLÖM INTE! Tävlingen om en julgransgirlang avslutas ikväll 18.00, du hittar tävlingen HÄR!

Sen nu under dagen får jag dra en ny vinnare i tävlingen om julgransdekorationer då förra vinnaren inte svarat på mail eller kommentar i sin blogg.. :/ Så håll utkik! Kanske låter sjuklingen ta en lott!

1 comment:

  1. Hej!
    Önskar dig en God Jul!
    Och om du inte redan är med så vill jag tipsa dig om min tävling jag har i samarbete med Monimo. Du är jätte välkommen att delta:) Mvh Tanja

    ReplyDelete