23 November, 2011

Lång dag!

Ja, det blev en längre dag än jag trodde. Har just kommit hem! Först hade jag möte på NP-teamet. Min diagnos är ADD, Social fobi och drag av Autism. Kommer få antidepressiv medicin som kan hjälpa mot social fobi och stress.

Var sen ute och åt middag med Åsa och Gunnar, William och Viktor. För er som inte läst min blogg så länge så är Åsa min föredetta svärmor och Gunnar är hennes sambo, William är pappan till min son. Denna middagen var en försenad födelsedagspresent till mig! :) Så snällt. Vi var och käkade på Ernesto och det var faktiskt riktigt god mat där, trodde inte det. Sen efter det så var Viktor och jag hemma hos William och vi tittade på filmen Madagaskar 2. Den var rolig, Viktor somnade så han fick stanna där över natten så lämnar William honom till dagis imorgon. Snällt, slipper jag stressa imorgon på morgonen med. Tar bussen härifrån 06.13. PUH!! Tidigt värre.

Tänkte sova nu så hoppas ni inte är jättebesvikna på mig att jag inte lagt upp vem som vunnit tävlingen, tänkte göra det imorgon kväll när jag kommer hem från skolan, men har åtminstone räknat lotter nu och totalt var det 25 stycken tävlande och 47 lotter. Inte illa! Viktor ska få dra en vinnare imorgon kväll. :) Min statistik har ökat avsevärt på sistone, det tackar jag för. Har nu cirka 170-200 sidvisningar om dagen Roligt!

Sov gott!

3 comments:

 1. Anonymous00:15

  fin blogg!

  ReplyDelete
 2. u got email ;)
  tycker oxo om mina julsaker faktiskt :) men tur man bara har dom en månad, annars hade jag nog tröttnat på dom haha

  ReplyDelete
 3. Anonym: Tack så mycket! :)

  Johanna: Tackar, såg det. Nu ska jag in och handla, blir nog något mer också. Fan vad mycket bra grejer dom hade därinne på bluestore. :) Ja, för länge orkar man inte ha dom! Samma med julmaten tycker jag, att man tröttnar efter bara ett litet tag!

  ReplyDelete