28 October, 2011

Arg!

Jag glömde köpa saft och är jättesugen på det nu bara för det, åh vad arg jag är på mig själv! Jaja.. blev barnledig hux flux ikväll, för var hos Viktors pappa och tittade på tv och åt godis och sen så somnade Viktor och vi bestämde att vi skulle gå till mcdonalds tillsammans imorgon på den där ansiktsmålningen med Viktor så då fick han sova kvar där så möts vi upp imorgon när vi ska dit. :) Det ska bli roligt. Hade gärna sovit nu men när jag kom hem upptäckte jag att tvätten inte var torr av någon anledning jag inte förstår, så satte igång torktumlaren IGEN och ska snart ner och kolla om det är torrt än. Jag är skittrött, vill sova..men mest av allt vill jag ha SAFT! Åhhhh.Godnatt fina ni!

3 comments:

 1. drick brännvin för helvete!!!!

  ReplyDelete
 2. Tävlingen du anmält dig till är nu avslutad!
  Kolla in i bloggen & se vad som stås ang tävlingen, kanske är du vinnaren..?

  Har även startat igång en ny tävling du kan anmäla dig till, dem som varit med i tidigare tävlingar på min blogg får alltid en extralott & har där med större chans att vinna. Tänk på det!

  Priset på tävlingen är grymt & tävlingen hittar du här --> http://kkungenduvet.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-ett-jattefint-silverhange-i-ak.html#comment

  ReplyDelete
 3. Haha, ja jag har ju en massa cider och en flaska baileys i kylen! Tänkte inte ens på det ;)

  ReplyDelete