16 November, 2010

Städat!

Nu har jag tränat, städat och Viktor har fått äta broccoli som han älskar. :) Sitter med en kopp kaffe nu och bara tar det lugnt en stund! Ska snart fixa lite med foto albumen tänkte jag.. Har fått svar från coolstuff nu, de ska skicka den rätta produkten med en gång. Vet inte vad jag ska göra med den jag har hemma, vars man ska skicka den eller hur dom gör, så skrev och frågade om det så man får det gjort! Längtar tills den "riktiga" produkten kommer, den är så frän.


Triops!Hej svejs!! =)

8 comments:

 1. Ha ha ha... Du kan bli "julklappstestare" på coolstuff.

  http://blogg.coolstuff.se/438/Bloggtestare-av-julklappar-sokes

  ReplyDelete
 2. Haha, det vet jag väl. Det är ju det jag är!! ;) Nu ska jag bara få den rätta prylen också, så blir allt finemang! Synd bara att jag inte fattar hur man lägger upp länkar i bloggen, hur gör man du som vet?

  ReplyDelete
 3. din "vän" har slutat skriva till dig?
  hoppas allt är bra =)
  kram

  ReplyDelete
 4. haha, ja hon har väll tröttnat på att jag är så "elak" hela tiden.. jag vet inte!! haha

  ReplyDelete
 5. Allt jag bakar? hmm, bakar kanske 4 ggr i månaden typ.

  ReplyDelete
 6. Hmmm nej, så ofta står det inte att jag bakar, jag har inte bakat på typ 2-3 veckor nu

  ReplyDelete
 7. Jo jag har fortfarande mjölk som kommer, men det är bara det att den inte är så tjock, och inte mättande, hon ligger mest där för att bli lugn.

  ReplyDelete
 8. HAHA! I din första kommentar står det att du bakar typ fyra gånger i månaden, vilket är ungefär en gång i veckan och nu i nästa skriver du att du inte bakat på två-tre veckor? bakade du fyra gånger på en vecka då eller denna månaden? hahahahaha, du kommer inte ihåg vad du skriver va?

  ReplyDelete