09 November, 2010

Skitväder!!

Usch, det har regnat hela natten och gör det ännu. Blä, men måste ut sen ändå måste till apoteket och köpa lite salvor till Vicke och sen till ica och hämta paket från H&M, tror det är min julklänning :) Hoppas den passar!! Annars idag så blir det massa städning och skit, kanske Emma hällsar på om jag kan tvinga henne till det ;) Igår så var jag och sambon och handlade lite på giraffen (köpcentrum) och jag fick det senaste final fantasy spelet av honom :) JIPPIE.. frågan är när man ska hinna spela det :P Men ska väll fan lyckas klämma in det i dagens schema tänkte jag :)

Hej svejs!

Haha, kanske världens bästa bild:

5 comments:

 1. jo jag vet men det är ändå tråkigt.

  ReplyDelete
 2. vad är tråkigt? att göra barnmat? nu får du väll ge dig.. allt som gäller ditt barn tycker du är jobbigt och tråkigt.. för fan lägg ner! varför skaffade du ens barn??????

  ReplyDelete
 3. jobbigt att laga barn mat?
  mmm kom hem till min familj där jag fick laga 3 olika maträtter för de skulle passa mig, min sambo och bra mat till min son när han var mindre. Nu är han 15 månader och äter mer eller mindre allt.
  Hur jobbigt är de att koka maten? eller för dom som helre vill så kan man bara värma på burk mat.
  Men en del är ju inte lämpade för att orka med visa saker i livet, och så är de bara

  ReplyDelete
 4. Nej du.. jag förstår mig inte på en del människor! Hur orkar man vara så negativ hela tiden, då är det ju klart att livet blir jobbigt! Jag har varit sån innan jag fick barn men nu när jag fått barn så känns allt positivt och inget med honom är "jobbigt" eller "tråkigt" hela tiden! Visst ibland är det jobbigt, men så är det ju att ha barn man behöver ju inte klaga VARJE dag för det! Jaja, folk alltså!

  ReplyDelete
 5. vist finns de stunder de är jobbigt med barn men som sakt de är ju mer kul och härligt än jobbigt i längden =)
  själv tyckte jag de var kul att laga mat till casper för att se om han gillade de han fick =)
  men den del tror ju att livet blir en dans på rosor med barn. Dom "bara" ligger där och är hela dagarna men så enkelt är de inte =)
  tyvärr får du inte ersättningen denna vecka, måste vänta på lönen innan jag kan skicka de =/

  ReplyDelete