06 October, 2010

Tack!

Idag har jag vart och hämtat paket från Carina (Viktors kusin Caspers mamma) och Jimmy (min bror) och Casper (Viktors kusin), haha många paranteser! Där i fanns det massa roliga saker, barnmat och skedar och hakklapp med döskalle på och en massa strumpor och det var det bästa för det är verkligen dyrt med bebis strumpor, helt sjukt! TACK CARINA, för att du är så snäll och omtänksam och go! Jag känner ingen som bryr sig så mycket som du gör!! Vad skulle jag gjort utan dig/er, ja inte hade jag haft lika mycket kläder och leksaker till Viktor iallafall. Det är guld värt att ha någon som hela tiden tänker på en och som skickar saker, tycker synd om dom som inte har någon vän eller släkting som är sån! Ibland blir jag ledsen för att dom bor så långt bort som dom gör, för det blir sällan att man träffas utan hörs bara på telefon, internet och via post. Jag önskar att hela min familj och släkt kunde bo på samma ställe, det vore det ultimata!!!

Jag var och fikade med Emma på mcd när jag ändå skulle till maxi och hämta paketet och det var mycket trevligt som vanligt, hon ska komma hit på fredag så hon får träffa Viktor lite när han är vaken också :)
Nu ska jag ta och göra en linssoppa tänkte jag! GOTT!

Carina och Casper :)


Hej svejs!

4 comments:

 1. De är så lite så =)
  Kul att man kan göra någon glad med saker man ändå inte kan använda längre =)
  Vist strumpor kanske inte är så kul att få men de är heller ingen ide att spara till barn nr för min del.
  Som att de är ca 1 år kvar tills jag kan börja "göra" ett barn till =)
  så kommer resåren i strumporna hinna bli så dåliga =( så då kan någon annan få dom och använda dom flitigt =)
  Men kul att du tyckte om de som fanns i paketet =)

  ReplyDelete
 2. ps
  min dator fick en troja häst i sig för ca 1 månad sen så Jimmy skulle hjälpa mig att ränsa datorn så den försvann. Men när han gjorde de så försvan en massa viktiga filer som gör att jag kan gå ut på nätet m.m så en kompis skulle ta en titt på de men hon klarade inte av att fixa den så jag får låna Jimmys dator men de är inte popis längre =(
  jag går in på sidor som han är orolig att de ska finnas virus på =)

  ReplyDelete
 3. Haha, Wille tror också att jag är inne på sidor med virus. Men han tror att facebook ger virus :P

  ReplyDelete
 4. facbook... virus... mmm =)

  ReplyDelete