31 October, 2010

Duktig!

Jag är så himla duktig.. idag tränade jag bra mycket längre än vanligt och blev lite trött i början men sen gick det över och gick som en dans resten av tiden :) Så himla skönt!! Får hoppas att det fortsätter så här! Idag ska vi till sambons gammelmormor och äta lunch typ vid ett, det ska bli skoj.. Viktor har smakat blåbär/hallon idag, åh så spännande det var!Hej svejs.

9 comments:

 1. står ett inlägg om det nu.

  ReplyDelete
 2. Jag har lite mjölk ersättning här hemma efter Casper som jag tänkte skicka till dig men de är inget för viktor för än han är ca 5-6 månader men de blir lite billigare för er i alla fall för 1-2 månader =)

  ReplyDelete
 3. Fy, jag måste säga att även om Jimmy och jag har kommit överens om att gå skilda vägar... och allt har kännts bra för de.
  Så känns de lite surt nu =(
  när han pratar om de nu så tar de emot =(
  jag har trots allt kännslor kvar för honom.
  Men de är jobbigt att de känns jobbigt nu när de känndes bra från början att vi ska flytta i sär =(

  ReplyDelete
 4. hur mår viktor?
  jag ska inte lova något men de är lite prat om att kanske åka ner till er över ny år men som sakt just nu är de bara prat

  ReplyDelete
 5. Det vore ju skitkul om ni kunde det, vi saknar er massa mycket!!!! Och ersättning är alltid bra, fan vad det går åt! Usch, det lät inte alltför roligt med att flytta isär och det när ni är vana att bo tillsammans, jag förstår att det känns tufft nu när det liksom blir verkligt mer än bara prat :(

  ReplyDelete
 6. Jimmy verkar se fram emot att flytta i sär för han är tydligen tröt på mig de märks efter de där bråket och han har nästan sakt de, samt att han liksom ser fram emot och är så glad över att snart få flytta.
  De tråkiga är att jag tror jag börjar få kännslor för honom igen
  =( men ja de blir väl lätt så när man bor ihop och nästan lever som par. Men ja jag vet vad han tycker om mig och vårat förhållande så jag får bitta i de sura äpplet och se glad ut.
  De känns kanske bra för mig med när de väl är dax =)
  Ja jag tror de kostade oss ca 130-200 kr i veckan för ersättning.
  Nu är detta i för sig mat som är för mjölkalergiska barn men de är ju liksom ingen skilnad.

  ReplyDelete
 7. Usch va jobbigt.. förhoppningsvis så kanske det känns bättre när det är dax då som du skrev. Du kanske hittar nån bättre ;) Näe, jag hade nog inte klarat att bo ihop med Wille om vi inte var tillsammans liksom :S Förstår inte hur ni klarat det!!!

  ReplyDelete
 8. De är många som inte förstår =)
  Men ja de har gått bra men som att man bor ihop så kommer kännslor tillslut i alla fall (om man inte hade dödat varan vill säga =) men vi kommer överens)
  Men vi var så pass bra vänner så de fungerade bra men nu är de lite si och så men de har väl med att göra att jimmy tycker jag går honom på närvärna och jag börjar få kännslor igen =/
  mene men på ett eller annat sätt löser de sig =)

  ReplyDelete
 9. Ja, vi får hoppas att allt löser sig till det bästa!! :D

  ReplyDelete