25 August, 2010

Tupplur!

Jag vaknade nu från en två timmars tupplur. SÅ JÄVLA SKÖNT!! Det är det bästa som finns att sova på dagen, är jätte trött och seg när jag vaknar men efter en stund är jag bra mycket piggare än innan, WOHO! Däremot min förbannade tå gör SKIT ONT nu, det är värre än innan pencillin och allt, aj aj! Just nu känns det länge till fredag när dom ska fixa det.. plus att man lär väl ha ont efteråt med. Ska bli så skönt att slippa skiten sen när det är överstökat, HATAR att ha ont nånstans. Jag funderar på att göra raggmunkar efter typ en vecka utan mat (bara mackor och sånt små skit), men jag vet inte. Jag är så rädd att Viktor ska vakna eller så mitt i stekningen och att jag ska gå ifrån och bränna upp raggmunkarna istället, jag glömmer så lätt vad jag håller på med. :O

uhhmm, näe ska nog lägga i en tvätt nu och sen svara på ett brev. :)

Hej svejs.

5 comments:

 1. den smärtan du får efteråt när bedövningen släpper gör inte lika ont som tån gör nu förmodligen. det är bara att ta huvudvärkstabletter och sitta eller ligga högt med foten de närmaste timmarna eller dagen.

  kan lova att efteråt är det värt det hela. kan vara lite jobbigt och äckligt och byta kompress och sånt

  ReplyDelete
 2. Har du testat med att gå in med en infekterad tå i en dörrlist, sängfot eller liknande. det är en riktigt upphetsande känsla må jag säga. det gör så jäääävla ont att man nästan spyr. dt gjorde jag förrut en tidig morgon när ja skulle på dass och pissa. och nog faan vaknade man allt.

  :-D

  ReplyDelete
 3. Ja, jag kan tänka mig att det är värt det när det väl börjar bli bra igen, för fy fan vad ont jag har. De enda skorna jag kan använda är mina foppa tofflor och nu har tån svullnat upp så mycket så t.o.m dom går emot tå jävlen. ÅH!!! Och ja, jag har gått emot saker med tån men inte så hårt som du förmodligen gjorde låter det som :P Jag fick bara väldigt ont typ så att man blir arg och svär till, inte så det känns som att man dör. :P Haha, hemskt sätt att vakna till!!!

  ReplyDelete
 4. Jag har gått med en infekterad tå i typ 2 månader i arbetsskor med stålhätta för att jag var för feg att gå till läkaren. den kändes riktigt skönt när tån kom åt stålhättan flera ggr varje dag

  ReplyDelete
 5. Jo jag väntade också länge med att gå till läkaren. :S Dumt är det, men ändå drar man ut på det.. så idag när jag är där måste jag ta upp en hel lista med saker som jag dragit ut på att kolla upp!

  ReplyDelete