29 August, 2010

SOL !!!

WOHO, idag lyser solen.. UNDERBART! Jag och Viktor ska nog träffa Emma senare, får se vad vi hittar på inte så mycket som är öppet idag så här en söndag å de. Jag längtar till nästa vecka då jag beställt en schysst kavaj och kängor från H&M, skitsnyggt vill jag lova :) Hoppas det passar med bara.. Klänningen jag beställde var för liten, fyfan vad det är drygt att vara tjock, MÅSTE gå ner i vikt. Längtar tills jag får börja träna!! Då ska jag nästintill träna ihjäl mig, så det så! Nähe om man skulle dammsuga eller nått, passa på när Viktor ligger och sover på sin pappa :) Så söta!

Hej svejs.

5 comments:

 1. ta med mig oxå. jag är oxå lagom rund i mina bästa år och behöver få bort min goa ölmage

  ReplyDelete
 2. Mmm vet hur det är att vara tjock =( har 7 kg kvar sen casper + 5 sen inan ;o)
  Men hur går det med att ama?
  kram

  ReplyDelete
 3. Jag har tio kilo kvar plus fem sen innan ;) Fyfan alltså, det känns tungt på många sätt :( Jag kommer förmodligen inte bli av med det heller. Jag ammar ingenting nu, har bara lyckats pumpa ut litegrann, hinner liksom inte sitta och hålla på med det om dagarna om jag ska hinna nått :( Så det blir svårt att bli av med alla kilon och det känns jobbigt just nu. Tur man har hela hösten och vintern på sig tills det är bikini tider igen ;)

  ReplyDelete
 4. Förstår hur du menar, jag hade i för sig tid att pumpa men jag hade inget att få ur =(
  Men han äter och sover bättre nu eller?

  ReplyDelete
 5. Nja.. han sover jätte oregelbundet så man vet aldrig hur natten blir.. ibland vaknar han flera gånger och ibland bara en gång! Men han äter bra, en riktig tjockis är han på väg att bli :D

  ReplyDelete