22 August, 2010

Nageltrång!

Ååååååhhh.. kom precis på att jag MÅSTE ringa vårdcentralen om min stortå imorgon. Den har blivit värre igen trots att jag lagt om det med sprit och ätit upp pencillinen för typ en vecka sen. FAN OCKSÅ! Jag vill inte göra operation.. hatar verkligen bedövnings sprutorna dom gör ju SKIT ONT, plus att jag är så rädd för sprutor :( Nu tycker jag synd om mig själv, det lär ju vara tvunget att operera eftersom det inte är bättre. SUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

 1. Om du hatar sprutor och bedövning så lär det inte göra bättre.

  Du har aldrig gjort en sådan operation, ingrepp förrut va?

  ReplyDelete
 2. Nej, det jag har gjort är att dom tagit hudprover på knät och sen sån där ryggbedövning när jag födde viktor. då fick man sån bedövnings spruta innan, jag hatar dom mest av allt i hela världen.

  ReplyDelete
 3. Jag fick höra av min senaste läkare att man ska ligga helt avslappnad och lugn. Funkade faktiskt det gjorde inte så ont som det brukade göra när jag var uppe på vårdcentralen hos min läkare där. Men han var ju åt andra sidan saddist och helt knäpp i huvudet.

  ReplyDelete
 4. Hahaha.. det låter som min förra läkare, men han var lite nonchalant också och tyckte att allt man sade var "kvinno problem" typ, helt muppig. Sen sade jag var jag misstänkte det kunde vara, då hade han skrivit i journalen att han trodde det var det jag hade sagt. Mupp jävel, ta åt sig äran :P

  ReplyDelete