15 August, 2010

Favorit...

http://www.fuckingjb.blogspot.com

(JAG VET INTE HUR MAN LÄGGER IN EN LÄNK, DET FUNKAR JU INTE!)

Den här människan är roligast i världen. Världens bästa blogg måste det nog vara. Jag lovar om jag inte vore upptagen så skulle jag fan fria till honom.

Hej svejs!

5 comments:

 1. Ha, ha, sånt här roligt att läsa.

  Det var faktiskt inte så länge sedan jag städade det mitt källarförråd. Fattar bara inte hur det har gått till. Jag tror att mina grannar retar sig på det eftersom de kollar snett på mig. Men det kan ju vara för att jag har missat alla gårdsstädningar under 3½ års tid.

  Jag vet mycket väl att jag nu längre kan knappt dricka mycket utan att bli bakis. Jag tror det var rötmånaden som ställde till det för mig eftersom jag ganska snabbt blev dålig. Tror faan med att matbutken har fuskmärkt köttet jag köpte.

  Jag kommer knappt få plats med en tvättmaskin och skulle inte heller våga använda den. Får alltid dyra elräkningar av fortum och då använder jag knappt många saker som drar mycket el. Tror nog att min granne använder sig av min el

  ReplyDelete
 2. Nej, det är samma här med förrådet, vi gjorde så fint därnere bara för ett tag sen, men nu är det oframkomligt igen, VÄRDELÖST!!

  Skit med rötmånad, jag fick ett infekterat nageltrång som jävlas med mig. Om det inte läker av sig själv så måste dom operera och då måste jag springa runt på kryckor, lycka till att gå på kryckor och köra vagn på samma gång!!

  Nä, vi har knappt plats för tvättmaskin heller, har en sån där liten som man öppnar uppe på. Vi betalar ingen el, det är toppen så vi har diskmaskin också :)Haha, jag lovar att din granne är inne och tänder alla lampor hos dig om nätterna, det är därför!! Man kan inte lita på någon!

  ReplyDelete
 3. Fått en ny kompis? =)
  Tur att han skrev på min blogg och jag delade med mig ab hans "dagens jävla fråga" =)

  ReplyDelete
 4. ha, ha, nageltrång. Jag har samma problem.

  Har du missat mitt inlägg som jag gjorde för drygt 3 veckor sedan. då gjorde jag en stor operation. då tog de bort hela nageln och skrapade rent roten. en königsoperation.

  Nu väntar jag bara på en ny nagel igen!!!

  du slipper nog kryckor men man ska vila och ta det lugnt i 1-2 dar efter en operation.

  ReplyDelete
 5. Haha, javisst eller en rolig blogg att följa iallafall Carina :)

  Ja, det har jag missat helt, har inte orkat läsa igenom alla ;) Tur jag slipper kryckor då isåfall, jag hade hört att man måste ha det för man inte får belasta tån :( Förhoppningsvis läker skiten nu efter en pencillin kur som jag avslutade igår och omläggning.. Det är ju bättre, men det är liksom inte bra, så får se vad dom säger när dom ser det. Ska ringa på torsdag eller fredag typ!

  ReplyDelete