23 July, 2010

Marknad?

Vi funderar på att gå på marknaden imorgon, eller snarare jag funderar på om vi ska det, för älsklingen tycker att vi inte har pengar, men det tycker jag :) Jag vill ha strumpor som jag alltid köper på marknader! Idag har min lillasyster åkt hem, det var så roligt att ha henne här! Verkligen toppen! Hon ska vara hos sin pappa nu i två veckor så dom skulle komma och hälsa på en gång innan hon åker hem till mamma och dom igen. Just nu är min storebror här och hälsar på lite, social jag är va? haha, man får passa på medans älsklingen har lill plutten!! Igår var vi föresten på kolonin mamma och patrik och felicia och vi och fikade och så, så dom fick träffa åsa =) Vi var på BVC med Viktor med han hade blivit 4 cm längre och gått upp 300g.

Här kommer dagens bild, för nu orkar jag inte skriva mer. Hej svejs

3 comments:

  1. och marknad är alltid kul att gå på =) om en vecka ska jag gå på en marknad här samt en i Oktober =) och där köpper man också typ strumpor =) ma kan hitta 10 par för 100 kr=) och så köper jag alltid nougat... Mmmmmm gott =)
    kram

    ReplyDelete
  2. oh ja, marknad är kul. men det var riktigt oväder här så blev ingen marknad för oss :S blääää! hoppas på sol snart igen =)

    ReplyDelete