17 August, 2010

Tjockis grodan..

Var på BVC med Viktor förut som jag skrev.. han vägde nu över 5 kg och var 58 cm lång.. Vilken liten tjockis!! Det är sjukt att han växt 8 cm sen han föddes, jag kan inte riktigt fatta det. Jag tvingade min sambo att samtycka till att vi verkligen behöver nya handdukar, så senare ska jag till Jysk med svärmor och inhandla vilka jag vill.. WOHO.. tänker dock inte vara så elak så jag köper rosa handdukar utan jag köper nog svarta och blåa som han gillar.. GUD va snäll jag är!!!!Nu har jag en bebis här bredvid som bara säger PIP OCH GNÄLL, så får väl avsluta nu.. Lägger in en bild på Viktor från när vi var på BB. Att han var så mycket mindre då vet jag inte om det syns :S Jag tycker han ser likadan ut nu!!HEJ SVEJS glömde jag nästan skriva.. men nu gör jag det, hej svejs.

7 comments:

 1. Ett av alla mina gosedjur jag hade fick rejält med stryk och däng av mig. Nu tror jag att han befinner sig hos en fosterfamilj.

  Men jag tror nog att mina favoriter fortafrande finns kvar nånstans. Typ nere i min källare

  ReplyDelete
 2. Jag får lägga dom i din säng då om jag hittar dom när jag städar ditt förråd ;) Mina favorit gosedjur blev utnötta av min lillasyster.. hon är 12 nu och sover fortfarande med en kanin som jag gav henne när hon var bebis som jag hade när jag var liten. Den är nästan helt genomskinlig i tyget och totalt utnött ;) Men hon gav igen nu när jag fick barn och gav Viktor en kanin så han också ska fastna i kanin träsket, hon är ond!

  ReplyDelete
 3. Fan vad jag alltid svävar in på andra saker när jag skriver. Det är typ som när jag väl börjar skriva så kan jag inte sluta! Synd jag inte är sån i bloggen, haha.

  ReplyDelete
 4. Herregud vad stor han är. Jag får ta och kika förbi till helgen så jag får se honom.

  ReplyDelete
 5. Ja, han har växt till sig redan vettu :)

  ReplyDelete
 6. Visst, men du ger tusan i mina p-rullar.

  ReplyDelete
 7. Haha, ja dom vill jag inte röra ;)

  ReplyDelete